Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin fiyatı 2016’ya benzer yükseliş sinyali gösteriyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin grafiğinde tüm zamanların en yüksek seviyesinden önce ortaya çıkan sinyal tekrar görüldü.

Bitcoin’in fiyat performansı son birkaç aydır yana doğru hareket ediyor. Haziran ayının başından bu yana, kripto para 9.200 dolar aralığında işlem görüyor. Bununla birlikte, Bitcoin boğa piyasasının yakında gelişini gösterebilecek sinyaller ortaya çıkıyor.

Kraken borsasının analizine göre, Bitcoin büyük yükseliş trendine girmeye çok yakın. Kraken’in açıkladığı gibi, boğa piyasasına girmek için, Bitcoin’in aşağıda gösterildiği gibi önemli direnç olan 10.500 doları kırması gerekiyor.

Bu anlamda rapor, Bitcoin’in direnci yakında kıramaması durumunda, 6.000 dolar ile 7.000 dolar arasını test etme riski taşıdığını belirtti. Gerçekten de, bu Bitcoin’in başlangıçta çok uzun bir süre yana doğru hareket ettiği ve nihayetinde 2017’nin sonuna doğru 20.000 dolara ulaştığı 2016 ve 2017’deki fiyat gelişimine benziyor.

Analist Moon Capital’e göre, Bitcoin hash ribbons’tan geçti ve bu nedenle tarihsel olarak Bitcoin fiyatını artıran büyük bir satın alma sinyali ortaya çıktı. Sinyal, 2017 boğa koşusundan önce de ortaya çıktı. Bu nedenle analist, BTC’nin 288.000 dolara yükseleceğini tahmin ediyor.

Hash Ribbons göstergesi Bitcoin ağının hashrate’ini temel alır. Gösterge, Bitcoin hashrate’in kısa vadeli hareketli ortalaması ve uzun vadeli hareketli ortalaması karşılaştırılarak hesaplanır. Bu göstergede, kısa vadeli hareketli ortalama uzun vadeli hareketli ortalamayı geçtiğinde yükseliş göstergesi olarak kabul ediliyor.

Capriole’in Dijital Varlık Yöneticisi Charles Edwards da yukarıdaki göstergenin oluşumunu kaydetti. Ancak Edwards, “hash ribbons” un görünümünü teyit etmek için bugün 12 Temmuz gece yarısına (UTC) kadar beklemeyi önerdi. Ayrıca BTC fiyatının 9.230 doların üzerinde kalması gerektiğini belirtti.

Bitcoin temelleri yükseliş eğilimini destekliyor

Öte yandan, Bitcoin’in temelleri boğa piyasasını destekliyor gibi görünüyor. Bitcoin hashrate, Haziran ayındaki zorluk ayarlamasından bu yana artıyor. Blockchain.com’a göre, Bitcoin’in hashrate’i 7 Temmuz’da saniyede 125.99 Terra-Hash (TH / s) ile yeni zirveye ulaştı.

Bu bağlamda, Bitcoin stok-akış modelinin analisti ve yaratıcısı Plan B, BTC’nin son birkaç ayın en kötüsünden kurtulduğunu ve hala iyileşme belirtileri gösterdiğini belirtti. Ayrıca, kripto paranın yakında hashrate’in de yeni bir yüksekliğe sahip olacağını ve Bitcoin ağının sağlığının iyi olduğunu kaydetti.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu