Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin direnci kırmalı, aksi takdirde düşebilir

Sponsorlu İçerik

Bitcoin fiyatı 8.900 dolar ve 9.450 dolar arasında dar bir fiyat aralığında hareket etmeye devam ediyor. Analistler, Bitcoin birkaç hafta boyunca net bir eğilim göstermediği için %60’a kadar büyük bir fiyat hareketi bekliyorlar.

Tanınmış analist Josh Rager, Bitcoin’in yeni bir yükseliş trendi başlatması için günlük grafikte 9.441 doların üzerine çıkması gerektiğini söyledi. Ancak, BTC’nin şu anda net bir sinyal göndermediğine dikkat çekti. Bu nedenle trader’ların uyanık olmaları gerekiyor. Yeni yatırımcıların düşük volatilite ve satın alma gücü eksikliği nedeniyle, Bitcoin önümüzdeki birkaç gün içinde muazzam bir fiyat hareketine hazırlanıyor. Analist, %60’a varan fiyat hareketinin olabileceğini belirtti.

”BTC volatilitesi önümüzdeki haftalarda %30 ile %60 arasında önemli bir fiyat hareketine yol açabilir. Güncel fiyattan %30 yukarı yönlü hareket 12.200 dolar. %60 aşağı yönlü hamle 6.500 dolar.”

Analist Big Chonis, Bitcoin’in 2019’daki en düşük seviyeden bu yana 5 yıllık grafikte güçlü bir şekilde yükseldiğini, ancak 9.500 dolar seviyesi boyunca güçlü dirençle karşılaştığını belirtti. Analiste göre, Bitcoin haftalık grafikte bu önemli seviyenin üzerinde kapanmalı. Aksi takdirde 7.000 dolarlık destek seviyesine geri dönmesi muhtemel.

Kripto para analisti Scott Melker, Bitcoin önemli bir fiyat hareketi göstermediği için takipçilerine Monero, Ripple veya Ethereum gibi altcoin’lere odaklanmalarını tavsiye etti.

”Bitcoin ayı piyasasında”

Ticaret efsanesi ve altın savunucusu Peter Schiff, Bitcoin’in hala ayı piyasasında olduğunu açıkladı. Schiff’in görüşüne göre, Bitcoin önümüzdeki gün ve haftalarda Mart ayının yerel düşük seviyesi olan 3.700 doların altına düşerek mevcut ayı piyasasına devam edecek.

Max Keizer: Bitcoin hashrate’teki artış finansal sistemin çöktüğünü gösteriyor

Finans uzmanı Max Keiser, Bitcoin için yükselen fiyat tahminleriyle biliniyor ve mevcut finansal sistemin ufukta çöktüğünü görüyor. Ona göre, Bitcoin’in yükselen hashrate’i ve durgun fiyatı değerinin düşük olduğunu gösteriyor. Bu nedenle güçlü bir yukarı doğru hareket bekliyor.

”Hashrate fiyattan önce gelir. Bitcoin fiyatı o kadar önemli değil. Çünkü, altın fiyatı hem BTC hem de Altın USD ile ters ticaret yaptığından o kadar önemli değil. BTC hashrate artışı fiat para çöküşüne olan güveni gösteriyor. BTC yakında fiattan enerji çekecek.”

Bitcoin 8.900 dolar ile 9.450 dolar arasındaki dar trend kanalından çıkamıyor. Haberimizin hazırlandığı sırada, Bitcoin fiyatı %0.31 artışla 9.219 dolara yükseldi. Piyasa değeri 170 milyar doların biraz altında ve bu nedenle son birkaç günde çok az değişiklik gösteriyor.

En iyi 20 kripto para birimi içinde en çok yükselenler Chainlink, Tezos, Cardano ve VeChain. Chainlink %10.90 artarak 7.97 dolar, Tezos %5.05 artarak 2.92 dolar, Cardano %5.67 artarak 0.13 dolar ve VeChain %6.34 artarak 0.0188 dolara yükseldi.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu