Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin göstergeleri yaklaşan büyük yükselişe işaret ediyor

Sponsorlu İçerik

Genel olarak, çok sayıda analist arasındaki pazar hissi Bitcoin‘in yükseleceği yönünde. Kripto para analisti Credible Crypto, 10.000 dolar üzerindeki eski direnç bölgesinin 10.400 doların kırılmasıyla test edildiğini ve şimdi bir destek haline geldiğini belirtti. Ayrıca, aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi destek 8.800 dolar ile 9.200 dolar arasında kaldı. Analiste göre boğalar hala güçlü.

”HTF (Daha Yüksek Zaman Çerçeveleri)’yi gözden kaçırmayın. Daha önceki direnç bölgemiz kırıldı ve şimdi destek olarak test ediliyor. Boğalar kontrol altında ve hazırlık yapıyorlar. HTF bu hafta önce yayınladığından beri yükselişe geçti.”

Ayrıca, analist Hornhairs başka bir önemli teknik göstergeye işaret etti. Bitcoin‘i düşüş eğilimine sokan bir üçlü tepe oluşumu oluşturdu, ancak bu paterni kırmaya yardımcı olabilecek çapraz, yükselen bir trend çizgisi var. 10.500 doların üzerinde bir kırılma ile gerçekleşecek olan oluşum geçersiz kılınırsa, bu önümüzdeki haftalarda ve aylarda güçlü bir yükseliş ivmesi yaratabilir.

Ancak spot piyasanın ötesinde, türev piyasadan da yükseliş işaretleri görülüyor. Bitcoin Vadeli İşlemleri için Chicago Ticaret Borsası’ndaki (CME) 1 günlük grafik, 50 günlük hareketli ortalamayı 200 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıkarabilecek bir altın haç ortaya çıkıyor. Bitcoin Vadeli İşlemleri, Aralık 2017’de CME’de listelendiğinde altın haç yalnızca bir kez görüldü.

Sonuç olarak, Bitcoin üç aydan daha az bir sürede 8.000 doların altından 14.000 dolara çıkarak 2019’un en yüksek seviyesine yükseldi. Spot piyasada, altın haç bu yıl 20 Mayıs’ta oluştu, ancak henüz sağlam bir boğa koşusunu teyit etmedi. Bununla birlikte, türev piyasadan gelen sinyal, piyasaya kurumsal yatırımcıların hakim olması ve dolayısıyla daha fazla satın alma gücü oluşturabilmesi nedeniyle daha güçlü olabilir.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu