Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin grafiği, 2017 yükseliş öncesine benziyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, 12.000 dolardan bir kez daha reddedildikten sonra son birkaç gün içinde güçlü bir geri dönüş gördü. Önde gelen kripto para birimi şu anda önemli teknik seviye olan 10.500 dolardan işlem görüyor.

Bir analist, Bitcoin’in son zamanlardaki zayıflığının aslında gidişat için iyi olduğunu savunuyor. Analist, BTC’nin 2016-2017 yükselişine başladığı zamanki gibi göründüğünü belirtti.

Bitcoin yeni bir ralli başlatabilir

Kripto para analisti Nunya Bizniz’in yakın tarihli bir analizine göre, tarih kendini tekrar ederse, Bitcoin buradan makro ralli başlatabilir.

Analist 3 Eylül’de aşağıdaki grafiği paylaştı. Bu, BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolardan önce olduğu gibi önemli bir düşüş trendinden sıçramak üzere olduğunu gösteriyor.

Nunya Bizniz bitcoin analizi ve grafik karsilastirmasi

BTC’nin bir makro yükselişin eşiğinde olduğu yönündeki bu duyguyu doğrulayan, kripto para biriminin makro fiyat hareketinin diğer analizleri ile destekleniyor.

Analist HornHairs’de aşağıdaki grafiği paylaştı. Bitcoin’in son fiyat hareketinin aslında bir makro destek seviyesinin net bir yeniden testi olduğunu, düşüş eğilimi olmadığını belirtti.

HornHairs bitcoin analiz grafigi
Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu