Bitcoin HaberleriManşet

”Bitcoin Hakimiyeti Yüzde 90’a Ulaşabilir”

Sponsorlu İçerik

Bitcoin hakimiyet oranı yalnızca dolaşımdaki BTC arzına ve mevcut fiyata dayanıyor. Bitcoin fiyatına veya gerçek değerine olan talebi yansıtmamasına rağmen, altcoin sezonunun başlangıcı ve bitişinin bir işareti olarak kabul ediliyor.

Kripto para analisti The Moon, Bitcoin hakimiyet artışına ilişkin düşüncelerini Twitter takipçileriyle paylaştı. Göstergenin bu mali krizde %90’nın üzerine çıkmasını bekliyor.

Bu tahmin gerçekleşirse, dolaşımdaki tüm Bitcoinlerin fiyatı, toplam kripto para piyasa değerinin %90’ını oluşturur.

Bitcoin hakimiyeti, en son 2016 yılının Ocak ayında bu seviyenin üzerine çıktı. O zaman, Bitcoin 400 $ civarında işlem görürken, Ethereum 2 $’ın altındaydı. Ayrıca, son birkaç ay içinde bu göstergenin hiç de uçucu olmadığını belirtmek gerekiyor. Haziran 2019’dan bu yana %60 ile 70 bölgesi arasında kaldı. %90’a yükselen artış, en büyük kripto para birimi için muazzam bir atılım anlamına gelecektir.

The Moon, Bitcoin hakimiyet oranının %90’ın üzerine çıkacağını tahmin eden tek uzman değil. Son zamanlarda, Messari kripto para araştırma ekibi ile melek yatırımcı ve ürün direktörü Qiao Wang, Bitcoin‘nin devam eden pazar depresyonu sonunda hakimiyet oranını %90’a çıkarmak için yeterli güce sahip olduğunu açıkladı.

CoinMarketCap verilerine göre, haberimizin hazırlandığı sırada Bitcoin hakimiyet oranı %65.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu