Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin’in konsolidasyon aşaması yakında sona erebilir

Sponsorlu İçerik

Bitcoin’in konsolidasyon aşaması son zamanlarda daraldı. Alıcılar ve satıcılar şimdi kripto parayı 200 dolar gibi küçük bir aralıkta tutuyor. Bu kanalın alt sınırı 9.100 dolar, üst sınırı 9.300 dolar.

Kripto para biriminin konsolidasyon aşaması üç aydan fazladır devam ediyor ve ne zaman sona ereceği belirsizliğini koruyor. Ancak. bu yatırımcılar için olumlu bir işaret olabilir. Çünkü, tarihte bu dar ticaret aralığı neredeyse her zaman patlayıcı bir hareketle sona erdi.

Bitcoin’in yan ticareti rekor kırmak üzere

Bitcoin, son birkaç ay boyunca 9.000 dolar ile 10.000 dolar arasında işlem görüyor. Bu konsolidasyon aşamasının başlangıcında, kripto para birkaç kez bu sınırların üstünde ve altında ilerledi. Ancak her hareket geçici oldu.

Bu aralık son birkaç haftadır daraldı. Ve Bitcoin’in ticaret hacmi düşmeye başladığında volalitenin tarihi düşük seviyelere ulaşmasına neden oldu.

Aktif yatırımcıların piyasaya geri dönmeden önce trend onayı beklediği anlaşılıyor.

Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca, Bitcoin’in şu anda içinde olduğu kadar dar bir aralıkta işlem gördüğü sadece birkaç durum olduğunu belirtmek önemli.

  • Nisan 2019’da 27 günlük konsolidasyon aşaması gördü. Bundan 1 ay sonra %31 oranında yükselişle son buldu.
  • Kasım 2018’de 29 günlük bir konsolidasyon aşaması oldu. Bundan sonraki 1 ayda %48 oranında düştü.

Yükselen açık faiz konsolidasyona son verebilir

Uzun bir aradan sonra trader’lar tekrar Bitcoin’de pozisyon açmaya başlıyorlar. Bu, Bitcoin’in açık ilgisinin gördüğü son yükselişe bakıldığında görülüyor. Sadece bir ayın en yüksek seviyesini belirledi.

bitcoin açık faiz yükseliyor

Bu, kripto paranın artan işlem hacmini görmek üzere olduğu anlamına gelebilir ve bu da daha yüksek volaliteye neden olabilir.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu