Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin & Kripto Kitapları Amazon’un Çok Satanlar Listesinde

Sponsorlu İçerik

Kripto paralar 2020’de oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Tüm piyasanın değeri bir kez daha 300 Milyar Dolara ulaştı. Bu en son altı ay önce görülen bir şeydi. İlginç olan şu ki, bu sefer artan sadece Bitcoin’in fiyatı değil, Altcoinler de oldukça iyi yükseliş gösterdi.

Doğal olarak, her zaman olduğu gibi, bu daha fazla kullanıcı da ilgi uyandırdı. Kripto Para ile ilgili başlıklar haber siteleri ve görsel medyada bir kez daha öne çıkarken, kripto para ile ilgili Google aramaları da devam ediyor.

Bu gelişmelere ek olarak kitapların da ilgi görmeye başladığını söyleyebiliriz. Son zamanlarda, Bitcoin ve kripto para ticareti ile ilgili birçok kitap Amazon‘un 2020 için en çok satanlar listesini oluşturuyor.

Bitcoin & Kripto Kitaplarının Popülaritesi Artıyor

Amazon, dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri. Aynı zamanda kitaplar ve e-kitaplar için en büyük pazar yerlerinden biri. Bu nedenle, ilgili yazarlar, kitaplarını pazarlamak ve daha geniş bir kitleye ulaşmak için burayı kullanıyorlar.

Amazon’un “Online Trading & Investing” bölümüne daha yakından bakıldığında, buradaki kitapların neredeyse %20‘sinin Bitcoin ve Kripto Paralar ile ilgili olduğu ortaya çıkıyor.

Bu durum, yakın zaman önce listede 3. sırada yer alan kitabın yazarı olan Nik Patel tarafından gündeme getirildi.

Ancak, bu belirli listenin saatlik olarak güncellendiğini ve bu yazının yazıldığı sırada listenin biraz farklılık gösterdiğini belirtmek gerekiyor. Yine de, kripto kitaplarının sayısının dikkat çekici olduğunu söyleyebiliriz. Bu ilgi yatırımcıların kripto para alanına karşı ciddi bir yöneliş gösterdiğine işaret ediyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu