Bitcoin, kritik trend çizgisini kırdı!

Bitcoin ve altcoin’ler, birkaç gündür bazı güç belirtileri gösteriyor. BTC, 11.000 dolarlık orta-üst bölgeye sıkı bir şekilde girdi. Boğalar şimdi 12.000 dolarlık dirence doğru itmek için yeterli güç toplamaya çalışıyor.

Analistler, Bitcoin için olumlu bir gelişme olarak son trend çizgisindeki kırılmaya işaret ediyor. Ayrıca, altında kısa bir mola verdikten sonra 200 günlük hareketli ortalamasını geri kazanmayı başardı. Bu da boğa piyasasının hala güçlü olduğuna dair bir işaret olarak görülüyor.

Bitcoin, kritik seviyenin üzerine çıktı

Bitcoin, haberimizin hazırlandığı sırada, son 24 saatte %1.14 oranında yükselerek 11.650 dolardan işlem görüyordu. Ve bu sadece birkaç gün önce belirlenen haftalık 11.100 dolarlık en düşük seviyesinden büyük bir yükselişe işaret ediyor.

Kripto paranın bu düşüşe verdiği güçlü tepki, boğaların orta vadeli eğilimi üzerinde hala kontrol sahibi olduğunu gösteriyor. Bu, BTC’nin kısa bir düşüşün ardından 200 günlük hareketli ortalamanın üzerine çıkmasıyla daha da açıklanabilir.

Bitcoin’in bugün 11.600 doların üzerine çıkması, daha önce yükselmesini engelleyen önemli bir trend çizgisini kırmasına da izin verdi.

Analist Teddy, bu kırılmaya işaret ederek, BTC’nin birkaç hafta önce 12.400 dolara yükselmesinden bu yana bu azalan trend çizgisinin ifade ettiği gücü vurguladı.

Önümüzdeki birkaç gün, Bitcoin’in kısa vadeli eğilimi hakkında önemli bilgiler sunacak.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!