Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin tekrar yükselmeye başlamadan önce ne kadar düşecek?

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, 12.000 dolar seviyesinden birkaç kez reddedilmiş olsa da, piyasadaki duyarlılık hala yükselişte. Analist Credible Crypto geçtiğimiz günlerde, mevcut piyasanın “resmi olarak yükseliş eğilimi” olduğunu açıkladığı bir video yayınladı. Bitcoin analizi sırasında iyimserliğini dile getirdi ve tüm yatırımcıların kendilerine sorduğu soruyu cevaplamaya çalıştı: Bitcoin tekrar toparlanmaya başlamadan önce ne kadar düşecek?

Credible Crypto, piyasanın mevcut durumunun 2017 ile benzer olduğuna inanıyor. Tam olarak aynı olmadığını açıklığa kavuştursa da, birbirine çok benzediğini belirtti. Bu nedenle, Bitcoin’in yükselmesini bekliyor. Analist, Bitcoin’in konsolidasyon aşamasında olduğunu söyledi. Ayrıca mevcut fiyat bölgesini önemli bir destek seviyesi olarak nitelendirdi.

Analist, Bitcoin’in ne kadar düşeceği sorusunu yanıtlarken, yatırımcıların kripto paranın 11.000 dolar aralığında kalmasına dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Bununla birlikte, Bitcoin, analistin aşağıda gösterildiği gibi “anında satın alma” veya “uzun giriş” olarak adlandırdığı bir bölgeye (10.500 dolar) kadar düşebilir. Yatırımcılara, Bitcoin bu hedefe ulaşırsa satın almalarını önerdi.

Credible Crypto bitcoin analizi

Bitcoin mevcut destek alanında kalırsa, analist Bitcoin fiyatının muhtemelen 12.000 dolarlık direnci aşabileceğine ve kısa vadede 14.000 dolara ulaşabileceğine inanıyor. Bu seviyeye ulaştıktan sonra, Bitcoin fiyatı yükseliş eğilimine devam edebilir.

”Yeni zirve 2021’de”

Analist, Bitcoin fiyatın 16.000 dolar ile 17.000 dolara ulaşabileceğine inanıyor. Bu seviyenin yakınında, analist, BTC’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 doların üzerine çıkması için ivme kazanmadan önce daha fazla düzeltme bekliyor. Ancak analist, bu yeni tüm zamanların en yüksek seviyesine gelecek yıl ulaşılmasını bekliyor.

”Sanırım biraz zamanımız var. 2021’e kadar yeni zirvelere dokunmayacağımızı düşünüyorum.”

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu