Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin stok-akış modeli sinyal verdi! Hedef 100 bin dolar

Sponsorlu İçerik

Bitcoin fiyat hedefini belirlemek için tasarlanan model, boğa piyasasının başladığını onayladı. Hollandalı analist PlanB tarafından tasarlanan stok-akış modeli (S2F), Bitcoin fiyat hedefini belirlemek için doğru bir model olarak kripto para topluluğu tarafından onaylandı. Analist, S2F modelinin yeni güncellemesini yayınladı. Bu da Bitcoin’in hala bu yıl sonuna kadar 100.000 dolar hedefinin devam ettiğini gösteriyor.

Bitcoin 100.000 dolar yolunda

Haziran, Bitcoin fiyatı için oldukça ilginç bir aydı. BTC 9.000 dolar ile 10.000 dolar arasında değişti. Ayrıca, bu bölgelerin üstünde veya altındaki hareketler kısa ömürlü oldu.

PlanB geçtiğimiz günlerde Temmuz ayında büyük bir boğa piyasasının başlamasını beklediği en son güncellemesini paylaştı.

Analist, bugün paylaştığı tweet’te, boğa piyasasını gösteren ikinci kırmızı noktanın artık stok-akış modelinin güncellenmiş versiyonunda mevcut olduğunu doğruladı. PlanB’nin modelinin bir sonraki halving’e kadar BTC’nin fiyatını haritalamak için renkli noktalar kullandığını belirtmek gerekiyor. Özellikle kırmızı noktalar, tarihsel olarak Bitcoin fiyatında üstel bir büyümeden önce meydana geliyor.

Modele dayanarak, bir sonraki çılgın yükseliş ufukta ve BTC’nin bu yıl sonundan önce 100.000 dolarda olması gerekiyor. 2020’den 2024’e kadar, yani bir sonraki halving’e kadar, BTC’nin 288.000 dolar değerinde olacağını gösteriyor.

PlanB’ye göre, ilk kırmızı nokta Haziran’ın kapanış fiyatı ve ikincisi bugünün fiyatı.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu