Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Bitcoin Vadeli İşlem Hacimleri Patladı!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin (BTC) vadeli işlemler piyasası, spot piyasalar üzerindeki daha aktif fiyat hareketini takiben 2020’nin başlarında yeniden canlandı. Önde gelen vadeli işlem platformları önemli bir büyüme kaydetti.

Bir kez daha, OKEx ve Huobi borsaları vadeli işlem söz konusu olduğunda liderliğini koruyor. BitMex vadeli işlemler piyasalarındaki diğer etkili borsa. Bakkt vadeli işlemleri diğer piyasalara kıyasla nispeten zayıf seyretmekle birlikte, yaygın kabulün işareti olarak görülmektedir. Bakkt vadeli işlemleri de, son birkaç gün içinde yaşanan toparlanma ile birlikte artan hacimler kaydetti.

Bakkt hacimleri, Bitcoin fiyat hareketiyle önemli ölçüde yükseldi, ancak şimdi geri çekiliyor. Son boğa rallisi tüm zamanların en yüksek rakamlarına yakın ilgi gördü.

Bitcoin, fiyat dalgalanmaları öngörülemediğinden vadeli işlem piyasalarında benzersiz zorluklar yaratıyor. Bu, özellikle kısa girişimler sırasında pozisyonları silen ani tasfiyelere yol açar. Son zamanlarda yüzlerce dolarlık ani yükseliş kısa pozisyonları tasfiye etmek için yeterliydi.

Vadeli işlemler de Bitcoin fiyat hareketlerini tahmin etme potansiyeli olduğu düşünülmektedir. Sözde boşluklar veya sürekli BTC fiyat aralığı dışındaki bahisler potansiyel hedef seviyeler olarak görülmektedir. Boşlukların fiyat baskısına yol açıp açamayacağı belirsizdir, ancak şu anda CME vadeli işlemleri, Bitcoin’in tekrar değer kazanmadan önce bir zam alabileceğini düşündürmektedir.

Vadeli işlem piyasası faaliyetine ek olarak, önümüzdeki günlerde CME opsiyon piyasasının lansmanına katkıda bulunacaktır.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, InstagramFacebookTwitter sosyal medya hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu