Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin Yatırımcıları Beklemede!

Sponsorlu İçerik

Kripto para piyasası şu anda çok umut verici görünmüyor, çünkü Bitcoin, borsa ile birlikte çöktüğü için herhangi bir iyileşme işareti göstermiyor. Diğer bazı kripto para birimleri de hala mücadele ediyor. Kripto para bilgi platformu Twitter’daki Bloqport, kripto para endüstrisine girmek için bekleyen çok fazla para olduğunu ve bu yüzden piyasanın ileride yükselmesini bekliyor.

Bloqport‘a göre, yatırımcılar doğru anı ve Bitcoin‘in tekrar dip yapmasını bekliyorlar. Bitcoin, bu ay anlık olsa da 3.700 $’a kadar düştü. Hızlı bir şekilde 5.000 $’ın üzerine çıkmasına rağmen, o zamandan beri önemli bir iyileşme kaydedemedi. 3.700 $ ‘ın dip olup olmadığı henüz belli değil, ancak açık bir şekilde yatırımcılar varlığa önemli miktarda yatırım yapmadan önce tekrar yeni bir dip bekliyorlar.

Bu arada, piyasadaki çöküşe rağmen stabilcoin‘ler nispeten iyi durumda. Nitekim, tüm kripto para piyasası kırmızıya döndüğünde birkaç kez piyasa birikimleri olan tek kripto para birimleri oldular. Ayrıca Bloqport‘a göre, borsalarda 7 Milyar $’ın üzerinde stabilcoin var ve geçen ay 1.5 Milyar $ arttı.

Şu anda sektörde bulunan birkaç stabilcoin arasında Tether (USDT), borsalardaki stabilcoin büyümesine öncülük ediyor. Önde gelen stabilcoin, çoğunlukla şimdiye kadarki en popüler stabil kripto para birimi.

Bitcoin halving yaklaşıyor, ancak varlık kısa vadede önemli bir artış belirtisi göstermiyor. Analistler daha önce BTC‘nin hala borsa ile ilişkili olduğunu ve bu nedenle borsalar yükselene kadar iyileşmeyeceğini belirttiler. İyileşse bile, bazıları dibinin henüz olmadığı görüşündeler ve yeni dip oluncaya kadar tüm zamanların en yüksek seviyesi yakın zamanda görünmeyebilir.

Şu anda Bitcoin, 6.265 $’dan işlem görüyor ve CoinMarketCap verilerine göre, son 24 saat içinde % 1.88 oranında yükseliş kaybetti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu