Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin yeni rotasını belirleyemedi!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin 9.400 dolar ile 10.000 dolar arasındaki fiyat aralığında sıkıştı ve şu anda net bir trend bulamıyor.

Bitcoin dün tekrardan 10.000 dolar seviyesini geçmeye çalıştı, ancak başarısız oldu. Ayrıca oynaklık ve belirsizlik de yükseliyor. Son 24 saat içinde Bitcoin %2.15 düşüşle 9.600 dolardan işlem görüyor. Haberimizin hazırlandığı sırada piyasa değeri 180 milyar dolardan 175 milyar dolara kadar düştü.

Kripto para analisti Josh Rager, Bitcoin‘in dün günlük grafikte 9.550 dolarlık destek seviyesinin üzerinde kapandığını ve 10.000 doları tekrar hedeflemek ve bir sonraki güçlü direnç olan 10.300 doları da test etmek için zemin hazırladığını açıkladı. Ancak, Bitcoin 9.150 dolar destek seviyesinin altına düşerse, 8.000 dolar veya daha düşük bir düzeltme yapacağını söyledi.

Kripto para analisti Big Chonis Trading, kısa bir video güncellemesinde Bitcoin‘in dar bir fiyat aralığında hareket ettiğini ve şu anda ki net yön aradığını açıkladı. Bitcoin fiyatının daha da artmasıyla tetiklenebilecek 9.600 dolar ile 10.300 dolar arasında 4.200 Bitcoin‘in Bitfinex’te satış emirleri olduğu için satış baskısının nispeten daha yüksek olduğunu açıkladı.

Kripto para analisti Byzantine General, Bitcoin‘in 9.550 dolar seviyesi boyunca önemli destek seviyesine düştüğünü ve BTC‘nin son günlerin trendini sürdürmesi için yeni alıcıları çekmesinin önemli olduğunu açıkladı. Analistin görüşüne göre, Bitcoin 9.550 doların altına ve daha sonra 9.150 doların altına düşerse, Bitcoin için hızlı bir şekilde tehlikeli hale gelebilir, çünkü 8.000 dolar seviyesi boyunca bir sonraki büyük destek seviyesi hedef olabilir. Bu bağlamda, analizi Josh Rager‘in analizi ile örtüşüyor.

Bitcoin’in temelleri zayıflık gösteriyor

Veri analiz şirketinin yeni bir raporda belirttiği gibi, Bitcoin‘in temel gücü, başarılı halving’den sonra biraz düştü. Özellikle, azalan ağ etkinliği ve likidite, Bitcoin‘i baskı altına aldı. Bitcoin Glassnode Ağ Endeksi (GNI), Bitcoin büyümesinin güçlü olmaya devam ettiğini, ancak halving gerçekleşmeden önceki iki hafta seviyen de olmadığını gösteriyor.

GNI, Bitnoin Blockchain‘inin sağlığını veya gücünü ifade etmek için birkaç zincir üstü veriyi bir metrikte birleştiren Glassnode tarafından tasarlanan bir gösterge.

Glassnode ayrıca, bu metriğin aylık %70 ve 2020’de % 40 arttığını belirtiyor. Önemli bir şekilde, borsalarda tutulan Bitcoin stokları önemli ölçüde azaldı. Bu, birçok yatırımcının uzun vadeli bir pozisyon aldığını gösterebilir, çünkü BTC‘ler borsa yerine cüzdanda saklanıyor.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu