Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin, yükseliş eğimi göstermeye devam ediyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin yükseliş eğilimi göstermeye devam ediyor, ancak 11.000 dolarlık direnç henüz kırılamadı. Analistler Bitcoin’in 11.900 dolara kadar yükseleceğini öngörüyor.

Bitcoin, son birkaç gündür yükseliş eğilimini sürdürüyor ve kısa bir süre için 10.940 doların üzerine çıktı. Bitcoin fiyatı, haberimizin hazırlandığı sırada son 24 saat içinde %1.61 artışla 10.900 dolardan işlem görüyordu. Piyasa değeri 201 milyar doların üzerine ve Bitcoin hakimiyeti %57.9’a yükseldi.

Blockroot’un kurucusu ve analist Josh Rager, dün yaptığı açıklamada Bitcoin’in daha fazla yükselen enflasyona ve mevcut finansal sistemin etkilerine karşı korunmak için iyi bir uzun vadeli yatırım olduğunu söyledi. Rager’a göre, Bitcoin mevcut yükseliş trendini sürdürecek, ancak orta vadede tekrar dar bir fiyat aralığında yakalanmaması için 11.900 doların üzerine çıkması gerekiyor. Rager’e göre, şimdi Bitcoin’e yatırım yapmak için iyi bir zaman.

Analist Teddy, orta vadede yükseliş eğilimini sürdürmesi için Bitcoin’in 11.200 dolar seviyesinin üzerine çıkması gerektiğini açıkladı. Piyasadaki ağırlıklı yükseliş hissine rağmen, BTC şu ana kadar son 3 aydır 11.000 dolar seviyesinin üzerinde kalamadığı için ihtiyatlı davranıyor. Takipçilerine daha büyük kayıpları önlemek için stop-loss kullanmalarını tavsiye ediyor.

Bitcoin için bir başka yükseliş haberi de, CNBC Mad Money Show’un sunucusu Jim Cramer’ın varlıklarının %1’ini BTC’ye koyacağı. Bunu Anthony Pompliano ile yaptığı son röportajda duyurdu. Cramer’a göre Bitcoin henüz dijital altın değil. Ancak, kriz zamanlarında yükselen enflasyona karşı koruyabilir ve insanların sermayelerini devletten korumalarına yardımcı olabilir.

Bakkt Bitcoin vadeli işlemleri yeni rekor kırdı

Bir başka yükseliş işareti de kurumsal yatırımcılardan geliyor. Bakkt, fiziksel olarak yerleşik Bitcoin (BTC) vadeli işlem sözleşmeleriyle yeni bir rekor kırıldığını duyurdu. 200 milyon doları aşan BTC sözleşmeleri (15.955 BTC sözleşmeleri) alınıp satıldı ve bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini %36’dan fazla aştı. Skew analiz platformundan gelen verilere göre, bu, Eylül ayı boyunca işlem gören ortalama günlük hacmin iki katı.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu