Bitcoin HaberleriManşet

Bitcoin yükselmeye başlamadan önce düzeltme yapabilir

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, 8.900 dolar ile 9.400 dolar arasında dar bir fiyat aralığında sıkıştı ve şu anda yatay seyrediyor. Bazı analistler, yeni bir yükseliş eğilimi başlamadan önce BTC‘nin düzeltme yapması gerektiğini iddia ediyor.

Bitcoin volatilitesi yıl boyunca tarihi en düşük seviyede. Son 24 saat içinde, Bitcoin fiyatı %0.38 düşüşle 9.123 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri hala 167 milyar dolar. BTC 2 haftadan fazla bir süredir 8.900 ile 9.400 dolar arasındaki dar fiyat aralığında işlem görüyor.

Blockroots’un kurucusu Josh Rager, Bitcoin’in bu kadar uzun bir yan işlem aralığından sonra nasıl yükselmeye başlayacağını açıkladı. Geçmişte, Bitcoin’in %19’dan fazla bir düzeltme gösterdiğini, neredeyse her zaman yükselmeden önce bir düzeltme yaptığını belirtti. Rager’a göre, bu kez BTC yeni bir yükseliş başlamadan önce çok daha büyük bir düşüş göstereceğini iddia etti.

Analist HornHairs’e göre, Bitcoin günlük grafikte 8.900 dolar seviyesi boyunca önemli destek seviyesinin altına düşmemeli. Bununla birlikte, BTC’nin yükselmeye başlamadan önce başka bir düzeltmenin çok muhtemel olduğuna inanıyor. Analist, Bitcoin’in 8.900 doların altına düşmesi durumunda 8.140 dolar seviyesine bir düzeltme gelebileceğini söyledi.

HornHairs bitcoin analizi

Bazı analistler mevcut fiyat hareketini yeni bir yukarı veya aşağı trendin başlangıcı olarak yorumluyorlar. Analist Byzantine General, Bitcoin’in şu anda herhangi bir net sinyal göndermediğini belirtti. Şu anda mevcut fiyat hareketlerinin tahmin edilemez olduğunu, bu yüzden takipçilerine akıllıca belirlenen stop-loss pozisyonlarıyla işlem yapmalarını öneriyor.

En çok yükselen altcoin’ler

Ethereum, Litecoin, Ripple ve diğer birçok altcoin, Bitcoin trendini takip ediyor. 30 günlük grafiğe baktığımızda, %55’in üzerinde fiyat artışı ile Cardano, %41 ile VeChain ve %100’den fazla artan Chainlink en çok yükselen altcoin’ler. Shelley’in yaklaşımı nedeniyle Cardano’nun fiyatı keskin bir şekilde arttı.

VeChain son haftalarda sayısız kilometre taşına ulaşmayı başardı. Örneğin, CEO Sunny Lu, Şanghay’daki en büyük konferanslardan birinde açılış konuşmasını yapacağını duyurdu. Ayrıca VeChain ve teknolojisi, çok sayıda kurum tarafından yenilikçi ve trend belirleyici olarak ödüllendirildi. VeChain, VeChainThor Blockchain’i başarıyla kullanan çok sayıda yeni ortak kazanmayı başardı.

Chainlink, şirketler için Oracle uygulamaları alanında yeni endüstri standardı olarak kabul ediliyor. 8 Temmuz’da Chainlink, kripto ödünç verme platformu Nexo ile ortaklık kurdu. Resmi açıklamalara göre, Nexo’nun 800.000’den fazla kullanıcısı var ve bu nedenle daha fazla benimsenmesini sağlıyor.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu