Bitcoin HaberleriManşet
Trend

Bitcoin’den TL karşısında yeni rekor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin bir daha 80 bin TL‘e civarına ulaşabilir mi? Bu soru rekorla cevaplandı.

Tarih 2017’nin Aralık ayını gösterdiğinde, Bitcoin için inanılmaz bir dönem başlıyordu. Tarihlere geçen boğa sürecinde 19 Aralık günü 19.783 $‘a yükselen Bitcoin, hem tarihinin en yüksek fiyatını elde ederek namını duyuruyor, hemde Türk Lirası karşısında yakaladığı 75.175 ₺ ‘lık fiyatı ile türk yatırımcıların ilgisini çekiyordu.

Doların TL karşısında yükselişini sürdürmesi ile bir çok kez yakınlaşan rekor denemeleri, Haziran 2019’da Bitcoin fiyatının 13.800 dolar civarını görmesiyle yeni bir rekora ismini yazdırmıştı. Türk Parası ile 79.900 ₺’ye ulaşan Bitcoin fiyatı meşhur boğa koşusundan sonra tekrardan yeni zirveye ulaşıyordu.

Bitcoin’den TL rekoru

Doların da gücünü arkasına alan Bitcoin bugün yeni bir rekorla, Türk yatırımcılara selam verdi. 2017‘deki zirveden sonra hızlı bir gerileme yaşayan lider kripto para, bir çok kripto para yatırımcısını terste bırakmış ve kendisine küstürmüştü. 2019’un Haziran ayında yatırımcılarla arasını düzeltme girişiminde bulunan Bitcoin bugün yeni rekoru ile tüm zamanların en yüksek TL seviyesine ulaştı.

Sabah saatlerinde başlayan yükseliş ile zirveyi gören ve boğa hareketleri gösteren Bitcoin, Türk Kripto Para Borsalarında 81.500 ₺‘yi geçmeyi başardı. Bu hamlesi ile Türk Lirası cinsinden en yüksek seviyesine ulaşan Bitcoin, yeni rekor bayrağı hangi noktaya koyacağı merak konusu.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu