Bitcoin HaberleriManşet

”Bitcoin’e Olan İlgi Büyüyor”

Sponsorlu İçerik

İngiltere’nin en eski kripto para borsalarından biri olan CoinCorner, Mayıs ayındaki Bitcoin halving etkinliğine yaklaştıkça kripto para piyasasına giren giderek artan sayıda yatırımcı olduğunu açıkladı.

Halving, Bitcoin madencilik ödülünün yarıya indirildiği bir olay, yani madencilerin işlemleri doğrulamak için aldıkları ödül miktarı yarıya düşürecek.

Bu, Bitcoin tarihinde gerçekleşen üçüncü yarılanma olayı ve ödül blok başına 12.5 BTC‘den 6.25 BTC‘ye düşecek. Halving, toplam Bitcoin sayısı (21 milyon) çıkarılana kadar yaklaşık dört yılda bir veya 210.000 blokta bir gerçekleşmesi planlanıyor.

CoinCorner, 2020’nin başından beri platforma kaydolan ve Bitcoin satın alan kişi sayısında bir önceki aya göre artış olduğunu bildiriyor.

CoinCorner kurucu ortağı ve CEO’su Danny Scott:

“Üçüncü halving olayına yaklaştıkça, Bitcoin fiyatının tipik olarak halving’i izleyen 12 ay içinde belirgin bir şekilde yükselmeye başlayacağını açıklayanlar ve gelecek için artan sayıda beklentiler var. Verilerimiz, 2020’nin başından bu yana her ay yeni müşteri sayısında artış olduğunu gösteriyor. Şubat ayında, Ocak ayına göre %5 artarken, Mart ayı Şubat ayına göre %17.6 arttı.”

2014 yılında kurulan CoinCorner, dünya çapında 45’den fazla ülkede yaklaşık 200.000 kullanıcısına kripto para hizmeti sunuyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu