Bitcoin HaberleriManşet
Trend

Bitcoin’in 7 Yılda En Kötü Çöküşünün Gerçek Nedeni!

Sponsorlu İçerik

Acımasız borsa ve S&P 500 satışı diğer varlık sınıflarını öldürüyor. Bitcoin son 24 saatte yaklaşık %40 değer kaybetti.

Bitcoin 2013’ten beri en kötü gününü geçirdi ve artık küresel belirsizlik zamanlarında güvenli bir sığınak varlığı olarak ciddiye alınmıyor.

  • Bitcoin son 24 saatte yaklaşık %40 düştü.
  • Acımasız borsa satışı diğer varlık sınıflarını öldürüyor.
  • Bitcoin’in güvenli liman tezi ve ilişkisiz varlık anlatıları pencereden atıldı.

Bitcoin’in kalp durdurucu bir volatilite geçmişi olmasına rağmen son 24 saatte olanlarla tüm yükseliş beklentisini söndürdü. BTC, dünkü ticarette değerinin yaklaşık %40‘ını kaybettiği için makro güçlere boyun eğdi. En son 2013‘te bitcoin‘in bir günde %50‘ye yakın değer kaybettiğinde benzer bir şey olmuştu.

Çılgın bir gün oldu!🤯 2013’ten bu yana #BTC için en büyük günlük % fiyat düşüşüne bakıyoruz.

Hemen hemen hiç kimse, bitcoin’in temelde muazzam sıçramalar yaptığını düşünerek dünkü düşüşü öngörmedi. Bununla birlikte, tüm kripto pazarının hiçbir zaman küresel bir finansal çöküşle karşılaşmadığı da dikkate alınmalı. Borsadaki tanking, yatırımcıları bitcoin‘i terk etmeye zorlayan bir dizi olayı ateşledi.

S&P 500 Satışları Diğer Varlık Sınıflarını Öldürüyor

Amerika’nın bellwether endeksi şu anda 3,393.5’lik zirvesinden %26‘nın üzerinde düştü. S&P 500 devre kesicileri tökezleyerek ticareti durdururken ayılar kaslarını esnetiyor. 1987’deki uygulamasından bu yana, devre kesiciler ilk kez bir haftada iki kez başladı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu