Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriManşet
Trend

Bitcoin’in Golden Cross’u ‘Altcoin Sezonunu’ Başlatabilir!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, ne zaman 10.000 Doların üzerinde bir rakama gelse, insanlar yükseliş hissiyle dünyanın en büyük kripto parasından ne kadar kazanacağı konusunda spekülasyonlar üretmeye başlıyor.

Birçok Bitcoin destekçisi ve kripto para uzmanı, Bitcoin’in listelerdeki bir sonraki hamlesini tahmin etmeye çalışırken, Coingecko‘dan Bobby Ong, piyasanın şu anda önemli bir boğa dönemine girdiğine inandığını söyledi.

Ong, BLOCKTV ile yakın zamanda gerçekleştirdiği röportajında, güçlü yükseliş özellikleri sergileyen bazı önemli işaretlerin 50 ve 200 hareketli ortalamalar olduğunu iddia etti. Hareketli ortalamaların tablolarda golden cross oluşturmaya yakın olduğunu söyleyen CoinGecko Kurucusuna göre, Bitcoin‘in fiyatında büyük yükseliş için baraj kapakları açılabilir.

Bobby Ong :

Golden Cross önümüzdeki hafta içinde gerçekleşebilir. Golden Cross‘u tamamlayan hareketli ortalamaları en son Nisan 2019’da gördük, bu yüzden Bitcoin’in perspektifinden bunu tekrar görmek ilgi çekici. ”

Bitcoin‘in yanı sıra altcoinler de zengin bir dönem yaşıyor ve Ethereum son 24 saatte yüzde 8,22‘lik bir artış gösterdi. Birçok analist bir ‘altcoin sezounu‘ öngörürken, Ong, Bitcoin’in yaklaşmakta olan golden cross‘u aynı anda büyük bir yükselişin başlamasına sebep olacağına inanıyor.

Ong ayrıca, her bir Altcoin‘in mevcut performansına rağmen, Bitcoin‘in golden cross‘u yakın zamanda tamamlanmasından sonra, sektördeki diğer kripto varlıklar ile olan korelasyonu nedeniyle pazarı daha yüksek dalgalanmalarla yönlendirilebileceğini vurguladı.

CoinGecko kurucusu, mevcut ‘halving‘ döneminin piyasadaki büyük değişiklikleri kolaylaştıracağını ve volatilitenin Mayıs 2020’ye kadar yüksek kalacağını iddia ederek konuşmasını sonlandırdı.

Sizde Halving ve Bitcoin ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yorum kısmında bizimle paylaşabilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu