Bitcoin HaberleriManşet

”Bitcoin’in ‘Güvenli Liman’ Anlatısı Yargılanamaz’’

Sponsorlu İçerik

Bitcoin‘in geçen hafta artan oynaklığı, likidite krizi de dahil olmak üzere bir dizi belirsizliğe yol açtı. Bazı hodl yanlıları çantalarını doldurmaya devam ederken, birçok bitcoin sahibi ise sahip oldukları varlıkları tasfiye etmeye çalıştı. BTC‘nin “güvenli sığınak” anlatısı son birkaç hafta içinde daha sık sorgulandı.

Avanti Financial Group‘un Kurucusu ve CEO‘su Caitlin Long, Anthony Pompliano ile yakın zamanda yapılan bir podcast‘te, bir varlığın ‘‘güvenli liman” anlatımı Bitcoin veya Altın olsun, bir haftalık / iki haftalık hareketiyle değerlendirilemeyeceğini belirtti. Ayrıca, güvenli liman varlıklarının finansal yapılara bağlı olmadıklarından genellikle satılan ilk varlık olduğunu da kaydetti.

Caitlin Long:

”Fiziksel altın sahibiyseniz veya kripto varlıklarınız için özel anahtarlara sahipseniz, bunlar sizindir. Bu varlıklara açık bir yetkiniz var. ”

Long ayrıca, ”anlatıların kesinlikle yüksek volatilite de göz önüne alındığında kripto pazarının kısa vadeli fiyat hareketine bağlı olmaması gerektiğini’‘ belirtti.

Kripto para yatırım fonu yöneticisi BitBull Capital‘in CEO’su Joe DiPasquale, bitcoin‘in güvenli bir liman varlığı olarak iyi konumlandırıldığını düşünürken, ekonomist Nouriel Roubini, BTC‘nin fiyat düşüşü ile açık bir şekilde bir risk varlığı haline geldiğine inanıyordu. Longhash tarafından yakın zamanda yayınladığı analiz de, Bitcoin‘in ”güvenli bir liman” varlığı olabileceğini, ancak güvenilir bir varlık olamadığını öne sürdü.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu