Bitcoin HaberleriSon Dakika

Bitfinex’in Long İşlemleri Yükselişe Mi İşaret Ediyor?

Sponsorlu İçerik

Bitfinex borsası, hem düşüşten hem de yükselişten para kazandırmasıyla  pazarın geri kalanından ayrılmaktadır. Borsa, Bitcoin long işlemlerinde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bitfinex, Bitcoin long işlemlerinde (yükselişten para kazanma) rekor yükseliş gösteriyor. Long işlemleri %87, short işlemleri ise %13 oranında büyük bir fark oluştu. Bunun diğer borsalardan çok farklı olduğu göz önüne alındığında, durum kripto para dünyasında birçok analistin başını ağrıtıyor.

Bu durum dikkatleri üzerine çekiyor ve piyasaya manipülasyon yapılabileceği sorularının artmasına neden oluyor.
Bu yılın başlarında, Bitfinex’in long  ve short işlemleri piyasanın geri kalanından ayrıldı ve bu da kısa bir süre sonra büyük pazar hareketine yol açtı.

Bu yıl Bitfinex’in zayıfladığına dair bazı işaretler ortaya atıldı. Borsadaki işlem hacminin düştüğü ve marj ticaretinin piyasayı gittikçe daha az etkilediği ifade ediliyor.

Gerçek işlem hacmi metriklerine dayanarak, Bitfinex’in günlük işlem hacmi yaklaşık 27 Milyon$ ‘dır. Bu nedenlerden dolayı Bitfinex, piyasada hala önemli bir etkiye sahip. Aksi iddialara rağmen, bu artış muhtemel büyük pazar hareketinin işareti olabilir.

Bitcoin‘nin yılı nasıl bir şekilde bitirip bitirmeyeceği henüz belli değil.  Ancak, bu belirsizlik durumu piyasada panik ve endişe yaratıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu