Bitcoin HaberleriSon Dakika

BitMEX’te 38 Milyon$ Değerinde Bitcoin Tasfiye Edildi!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin fiyatı 3 Ocak’ta %7.08 oranında arttı ve 6.853$ ‘dan 7.339$ ‘a sıçradı. Kripto paranın yükselen fiyatı, ABD Başkanı Donald J. Trump‘ın emriyle, Bağdat havaalanında İran Devrim Muhafızları’nın seçkin Kudüs Gücü Generali Kasım Süleymani’nin bir hava saldırısında öldürülmesi haberiyle garip bir şekilde çakıştı.

Haberlerin yayınlanmasından kısa bir süre sonra, en büyük kripto para birimi, petrol ve altın fiyatları yükselmeye başladı.

Yukarıda belirtilen olayın, Bitcoin’in yükselen fiyatı ile doğrudan ilişkili olamayacağı unutulmamalıdır. Çünkü, 3 Ocak da Genesis bloğunun 11. yıl dönümüdür. Verilere göre, 174 Milyon$ Long ve 42 Milyon$ Short tasfiye edildi.

Datamish tarafından sağlanan verilere göre, son 6 saat içinde BitMEX‘te 18.66 Milyon$ Long tasfiye edilirken 15.89 Milyon$ Short tasfiye edildi. Grafiklere bakıldığında, uzun vadeli tasfiye Short’ların devredilmesinden neredeyse 12 saat önce gerçekleşti.

Tablolar, borsada 37.79 Milyon$ Long ve ardından 28 Milyon$ Short tasfiye edildiğini gösteriyor.

Bitcoin, 133.40 Milyar$ piyasa değeri ile 7.354$ ‘dan işlem görüyor. Bitcoin’in 24 saatlik işlem hacmi 26.60 Milyar$. Toplam kripto para piyasa değeri, 195.26 Milyar$.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu