Bitcoin Haberleri

Bitstop, Simon Malls’a Bitcoin ATM’leri Kuruyor

Sponsorlu İçerik

Bitcoin Otomatik Para Çekme Makinesi (ATM) operatörü Bitstop, Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük alışveriş merkezi operatörlerinden Simon Malls ile ortaklık kurdu ve California, Florida ve Georgia’da Bitcoin ATM‘lerini kurdu.

Duyuruya göre, Bitstop’un ATM’leri şimdi beş Simon Malls’da bulunuyor. Şirketin genel müdürü ve kurucu ortağı Andrew Barnard, 2020 yılının sonuna kadar firmanın makine ağını yaklaşık 500’den 2.000’e çıkarmayı hedeflediğini belirtti.

Andrew Barnard:

“Bir alışveriş merkezinde veya havaalanında özel bir Bitcoin ATM’sine rastlamak, Bitcoin’i ana akım bilincinde daha gerçek kılar. Gelecek yıl içinde milyonlarca insan bu Bitcoin ATM’lerini görecek ve. önceki inançlarına meydan okuyacak. Bu yerler Bitcoin’i daha gerçek kılıyor.”

Bitstop’un ATM’leri yalnızca Bitcoin’i destekliyor.

Andrew Barnard:

“İki yönlü makinelere sahibiz, ancak makinelerin ek maliyeti ve bakımı her zaman buna değmez. Şu anda, Bitcoin para çekme talebi, en azından ABD’de, Bitcoin satın alma talebiyle karşılaştırıldığında önemli ölçüde düşük. Bunun tersi, yetki alanına bağlı olarak Amerika Birleşik Devletleri dışında geçerli olabilir.”

Bitstop, ilk ATM’sini 2015 yılında Florida’da kurdu. O zamana kadar, dünya genelinde 300’den az Bitcoin ATM’si vardı. 2019’a kadar hızlı bir şekilde ilerledi ve dünya genelinde 6.000’inden fazla makinesi var.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu