Bitcoin Haberleri

Block CEO’su:”Bitcoin Yeni Nesil Altın”

Sponsorlu İçerik

Block.One‘ın kurucu ortağı ve CEO’su Brendan Blumer, Bitcoin‘in para olmadığını ve asla olmayacağını tweetledi. Peter Schiff‘in tweet’ine cevaben Bitcoin‘in yeni nesil altın olduğunu söyledi. Ayrıca, Bitcoin‘in günlük para olarak kullanılmadığını ve bir yatırım aracı olduğunu yazdı.

Tanınmış bir Bitcoin eleştirmeni olan Peter Schiff, Bitcoin‘in bir piramit şeması olduğunu ve yatırım portföyünde yeri olmadığını tweetledi. Brendon Blumer, Peter Schiff‘e cevap verdi ve Bitcoin’in yeni nesil altın olduğunu ve önümüzdeki 20 yıl içinde toplam değeriyle altını geçeceğini söyledi.

Bitcoin 10.000$ ‘ın Altında

2020 yılına iyi bir başlangıç yapan Bitcoin, bu ayın başında 10.000$ ‘ın üzerine çıktı. Ancak, son 24 saat içinde, Bitcoin %7 civarında değer kaybetti ve sadece birkaç saat içinde neredeyse 1000$ düştü. Altcoin fiyatları da benzer eğilimde ve %5 ile %15 arasında kayıplar kaydedildi. Haberimizin hazırlandığı sırada BTC 9.500$ ‘ın biraz üzerinde işlem görüyor. Önde gelen kripto para birimi için kısa vadeli tahminler yükselişin devam edeceği yönünde.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu