Bitcoin HaberleriManşet

Bloomberg analisti: BTC altından daha iyi bir yatırım aracı

Sponsorlu İçerik

Bloomberg analisti Mike McGlone, Bitcoin‘in azalan arzı ve artan talebi nedeniyle altına göre daha avantajlı olduğunu belirtti. McGlone, hisse senedi piyasalarında oynaklığın artmasından dolayı Bitcoin‘in makroekonomisini olumlu olarak nitelendirdi.

Bloomberg’in Mayıs 2020 Kripto Outlook serisinde yayınlanan bir raporda analist McGlone, Bitcoin‘in azalan arzının ve artan talebin BTC fiyatı için elverişli bir makroekonomik görünüm sağladığını savundu. McGlone, beş gün sonra gerçekleşecek olan halving‘in Bitcoin arzını azaltacağından dolayı altın ile kıyaslandığında önemli olduğunu vurguladı.

Bloomberg analisti, geleneksel piyasa özkaynaklarındaki risk yükselirken, Bitcoin volatilitesinin azaldığını söyledi. McGlone göre, Bitcoin‘in azalan arzı en önemli metrik ve merkez bankaları tartışmalı likidite önlemleri kullandıkça kripto paranın kullanımı için pozitif etki yaratıyor.

McGlone, 2020’nin yükselen hisse senedi oynaklığı ve azalan tahvil getirileriyle Bitcoin için “giderek daha uygun” bir makroekonomik zemin yarattığını belirtti. Bitcoin‘in alternatif kripto paralar da dahil olmak üzere diğer spekülatif varlıklara karşı avantaj sağlamasını öngörüyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu