Bitcoin Haberleri

Bloomberg analistleri Bitcoin’de yükselişe geçti!

Sponsorlu İçerik

Bloomberg analistleri Bitcoin‘in yükselmesini bekliyor. Bloomberg’in 2020 kripto para raporu yayınlandı. Rapor, Bitcoin‘in dijital kıtlığına dikkat çekiyor. Ve mevcut aktif adreslerin kısa vadede 12.000 dolara yakın fiyatlara işaret ettiğini gösteriyor.

Dijital altın

Bitcoin, Satoshi Nakamoto takma adlı kişi veye kişiler tarafından dijital altın olarak tasarlandı. Altının en iyi özelliklerine sahip. Ancak üçüncü tarafların erişiminin dışında dijital olarak var olabilecek bir varlık olarak ortaya çıktı. Dijital bir değer deposu olarak hareket eden Bitcoin, altının sunamayacağı özelliklere sahip.

Dijital kıtlık ve gelişen aktif adresler ağı da dahil olmak üzere bu özelliklerin tümü Bloomberg’in yeni bir raporunda vurgulandı.

Bloomberg araştırmacıları yükseliş bekliyor

Bloomberg araştırmacıları, ilk kripto para biriminde giderek daha fazla yükselişe geçiyor. Araştırmacılara göre, mevcut küresel ekonomik ortam, varlığın fiyatının daha yükseğe çıkması için mükemmel bir ortam yaratıyor.

Raporda, “Küresel merkez bankaları gevşetme politikaları ve yükselen altın değeri, daha yüksek Bitcoin fiyatını destekleyen eğilimleri sürdürüyor” açıklaması yapıldı.

Bloomberg araştırmacıları, spekülatif bir varlıktan dijital altına geçen Bitcoin‘in düşük oynaklığa sahip olduğuna inanıyor. Oynaklık son zamanlarda Nasdaq gibi büyük hisse senedi endekslerine kıyasla düşük seviyelere ulaştı.

Rapora göre, varlığın sürekli artan talebe kıyasla sadece 21 milyon ile sınırlı olması, fiyatın yükseleceğini gösteriyor. Ayrıca, aktif Bitcoin adreslerine dayanarak, piyasa değeri ile lider kripto para için adil piyasa değerinin 12.000 dolara yakın olduğunu iddia ediyor.

Veriler, BTC‘nin olgunlaştığını ve volatilitenin hisse senedi ve emtia piyasalarına göre azaldığını göstermekte. Ayrıca, Bitcoin‘in boğa koşusu için hazır olduğu sonucuna varıyorlar ve varlığın 13.000 dolarda direnç göstereceğini iddia ediyorlar. Bu seviyeyi aşmayı başarırsa, kripto paranın eski tüm zamanların en yüksek seviyesini tekrar denemesine izin verebilir.

Peki Bloomberg araştırmacıları altcoin‘ler hakkında ne düşünüyorlar? Bitcoin boğa koşusu olmadan altcoin’lerin yükselmeyeceğini öne sürüyorlar.

Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu