Bitcoin HaberleriManşet

”Boğa Koşusu Bitcoin Halving’den Hemen Sonra Gelmeyebilir”

Sponsorlu İçerik

Bitmain kurucu ortağı Jihan Wu son röportajında, Bitcoin, madencilik, Bitcoin halving ve kripto para ekonomisinin geleceği ile ilgili tahminlerini paylaştı. Wu, coronavirüsün patlak vermesi ve küresel ekonomi üzerindeki etkisine rağmen, iyimser ve modern merkez bankalarının dünyayı etkileyen gevşek para politikasının finansal teknolojilerin değerini artıracağına inanıyor.

Dünyanın en büyük ASIC madencilik teçhizatı üreticilerinden Bitmain‘in kurucu ortağı Jihan Wu, kripto paraların mevcut ekonomik fırtınanın ortasında büyük umutlar verdiğine inanıyor. Cuma günü yayınlanan bir röportaja göre, Bitcoin gibi dijital para birimlerinin geleceği hakkında olumlu düşündüğünü belirtti. Wu, son kurtarma ve merkezi planlamacıların teşvik enjeksiyonlarının dijital para birimlerini daha değerli hale getirebileceğini belirtti. Wu, Bitcoin fiyatının da bir zirveye sahip olduğunu ve bazen büyümenin daha yavaş olacağını kaydetti.

Jihan Wu:

“Bitcoin’in piyasa değeri büyüdükçe, oynaklığı azalıyor ve daha istikrarlı hale geliyor. Bu, fiyatında ani artışlar göremeyebileceğimiz anlamına geliyor. Bitcoin ne kadar yüksek olursa olsun, bir gün zirveye ulaşacak. Sanırım bu seferki boğa yarıdan sonra hemen gelmeyebilir. Zaman içinde bir gecikme olacak.”

Ayrıca Ethereum‘un mevcut durumunu değerlendiren Wu, kripto para birimi hakkında olumlu, ancak geliştiricilerin iş ispatını (proof-of-work) kaldırma konusunda daha az endişe duymaları ve teknolojiyi ilerletmeye daha fazla odaklanmaları gerektiğini söyledi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu