Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Borsalarda Bitcoin Arzı Bir Ayda Arttı

Sponsorlu İçerik

Bitcoin fiyatı, Aralık ayının ilk haftasındaki sallantıdan sonra geçen hafta toparlanma belirtileri göstermeye başladı. BTC piyasa değeri bu hafta tekrar düşüş göstermesine rağmen, tahmini karma oranı (hashrate) %10‘un üzerinde büyüdü. Bununla birlikte, Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) gibi altcoinlerin karma oranı neredeyse %2.9 düştü. Coin Metrics verilerine göre, en çok Ethereum‘un karma oranı (%8.3) düştü. Her hafta piyasa değerinin %10‘unu kaybetmesine rağmen, ETH’nin aktif adreslerinin, işleminin ve ücretlerinin haftada bir artış gösterdiği ve bunun kullanımının piyasa değerinden bağımsız kaldığı belirtildi.

Bitfinex, geçen ay BTC arzında keskin bir artış kaydetti. Borsa, 22 Aralık’ta 204.150 BTC‘ye sahipti ve en son kaydedilen verilerden neredeyse %30 artış kaydetti.

Benzer şekilde, BitMEX’in BTC arzı da, müşterilerinin 23.000 e-posta sızıntısına rağmen geçen ay kademeli bir artış kaydetti. Bununla birlikte, BTC arzı, tüm zamanların en yüksek seviyelerine yakın 246.937‘den 255.741‘e yükseldi.

Veri sağlayıcı Skew’e göre, FTX platformunda günlük 500 Milyon Dolar hacim bildirildi ve Binance ve FTX birlikte son çeyrekte düzenli olarak günlük hacimde 1 Milyar Dolar kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu