Bitcoin HaberleriManşet

‘BTC 600.000 $’a çıkmadan önce 20.000 $’a Çekilebilir’

Sponsorlu İçerik

Guggenheim’ın CIO’su Scott Minerd, Bitcoin‘in gerçekten de 600.000 dolara fırlayabileceğini, ancak bundan önce 20.000 doları yeniden test etmek için düşebileceğini söyledi.

Guggenheim Partners’ın CIO‘su Scott Minerd, Bitcoin‘in pazar günkü geri çekilmesinin, varlığı 20.000 dolara kadar düşürebilecek devasa bir düzeltmenin sadece başlangıcı olabileceğini söyledi. Bununla birlikte, yönetici, kripto para biriminin uzun vadeli geleceği konusunda yükselişe devam ettiğini ve önümüzdeki birkaç yıl içinde 600.000 dolara kadar olası bir fiyat etiketine sahip olacağını öngörüyor.

BTC 20.000 Dolara kadar geri çekilir mi?

Bitcoin geçen hafta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 65.000 $ ‘a ulaştığından beri, varlık hafifçe geri çekilmeye başladı. Durum hafta sonu yoğunlaştı ve birkaç saat içinde BTC 3 haftanın en düşük seviyesi olan 51.500 $ ‘a kadar düştü.

O zamandan bu yana birkaç bin dolar toparlanmasına rağmen, bitcoin hala acı çekiyor ve 60.000 $ ‘ın üzerindeki yüksek seviyelerine yaklaşamıyor. Wall Street devi Guggenheim Partners’ın baş yatırım sorumlusu Scott Minerd, yakın tarihli bir CNBC röportajında ​​geri çekilmeye değindi. BTC‘nin yolunda daha fazla acı olduğuna inanıyor.

“Kısa vadede Bitcoin‘de yaptığımız devasa hareket göz önüne alındığında, işler çok karışık ve sanırım Bitcoin‘de büyük bir düzeltme yapacağız.”

Yönetici daha da ileri gitti ve daha spesifik bir hedef belirledi. Bitcoin‘in 2017’deki yaklaşık 20.000 $ rekorunu test etmek için mevcut konumundan %50‘den fazla düşebileceğini belirtti.

Böylesine önemli bir fiyat düşüşü bitcoin‘e son derece zararlı olsa da, Minerd bunu “uzun vadeli bir boğa piyasasındaki normal evrimin” bir parçası olduğunu söyledi.

Minerd‘in geçmişte de bu kadar kötümser fiyat tahminlerinde bulunduğunu belirtmekte fayda var. Ocak ayında, BTC 42.000 $ ‘dan yeni bir rekora imza attığında, yönetici yine 20.000 $‘a bir düşüş öngörüyordu. Hatta bitcoin‘in yıl sonuna kadar 40.000 doları geçmeyebileceğini söyledi. Onun yanıldığını kanıtlaması bir aydan az sürdü.

600K $ ihtimali hala var

Bitcoin, Minerd ve Guggenheim Partners hakkındaki kısa vadeli görüşlerinin yanı sıra, uzun vadede gelişiminde önemli ölçüde daha fazla yükseliş gösteriyor.

Daha önce Wall Street devinin BTC‘nin 400.000 $ ‘a, hatta altını geçerse 600.000 $‘ a ulaştığını gördüğünü belirten biraz şok edici yorumlar yaptı. Bugünkü röportajda Minerd, bu oldukça iyimser fiyat tahminini ikiye katladı

BTC gerçekten de 600.000 $ ‘a yükselirse, piyasa değeri 11 trilyon $‘ ın üzerinde veya kabaca dünyanın en değerli şirketi olan Apple‘dan 5 kat daha yüksek olacak. Bu, kripto para birimini, tahmini piyasa değeri yaklaşık 11 trilyon dolar olan altınla aynı değere getirecek.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu