Bitcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

BTC ve ETH balinalarından milyonlarca dolarlık transfer!

Sponsorlu İçerik

Kripto para piyasası çok önemli bir teknik eşikte işlem görürken, yüz milyonlarca dolar değerinde kripto transfer eden çok sayıda balinayla ivme kazanıyor.

CoinMarketCap‘e verilerine göre, Bitcoin son 24 saatte 10.400 dolara kadar yükseldi. Ethereum ise 24 saatin en yüksek seviyesi olan 376 dolara yükselmesiyle güç işaretleri gösteriyor.

En büyük iki kripto para biriminin değeri arttıkça, kripto balinaları da harekete geçti. Özellikle bir balina, kripto para borsası Binance’tan bilinmeyen bir cüzdana 88.3 milyon dolar değerinde 8.500 BTC taşıdı.

Bu arada, başka bir anonim balina, tek bir işlemde bilinmeyen cüzdanlar arasında 81.9 milyon dolar değerinde 220.726 Ethereum (ETH) taşıdı.

Kripto para balinaları 148.7 milyon dolar değerinde 14.351 BTC’yi taşıdı. İşlemlerden ikisi, BTC’yi borsalardan cüzdanlara, biri Bitcoin’i, potansiyel olarak nakit karşılığında satılabileceği veya bir stabilcoin veya başka bir kripto para alabileceği OKEx borsasına taşıdı.

  • 29.7 milyon dolar değerinde 2.851 BTC, OKEx’ten bilinmeyen cüzdanlara taşındı.
  • Binance’tan bilinmeyen cüzdanlara 10.3 milyon dolar değerinde 1.000 BTC taşındı.
  • 20.4 milyon dolar değerinde 2.000 BTC bilinmeyen cüzdandan OKEx’e taşındı.
Bitcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu