Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

BTC İşlem Hacmi Artmaya Devam Ediyor

Sponsorlu İçerik

Ünlü Blockchain platformu LongHash son raporunda kripto varlıklarına talebin ve uzun vadeli yatırımların büyüme gösterebileceğini öne sürdü. BTC‘nin önümüzdeki haftalarda %7 ila %8 artması ve işlem gücünün 465 Milyon Dolara yükseleceğini ön görüyor.

BTC‘nin fiyatında düşüş eğilimi tersine döndü ve son 10 gün içinde %20’nin üzerinde artış gösterdi. Raporda, BTC fiyatlarının 2019 ortasında düşmesine rağmen, madencilik endüstrisinin uzun vadeli bir yatırım yapısı üzerinde çalıştığını belirtmek önem taşıyor.

Bu madencilerin Bitcoin fiyatı üzerinde uzun vadede kar elde etmek için çaba harcadıklarını gösteriyor.

Şu ana kadar beklentilere baktığımızda 2020 yılı için BTC hakkında aşırı yüksek beklentiler konuşulsada ortak payda belli görüntüde. BTC 2020 de beklenmedik sürprizlere hazırlanıyor.

Sebepler geneline baktığımızda Blockchain teknolojisinin genişlemesi tüm sektörlere yayılmaya başlaması, Çin de yaşanan kripto paralara karşı bakış açısını değiştirmesi, savaş çanlarının çalmaya devam edeceğinin düşünülmesi gibi konuları sıralayabiliriz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu