Bitcoin Haberleri

Çevrimiçi Bitcoin Kurslarına Talep Arttı

Sponsorlu İçerik

Coronavirüs pandemisinden dolayı evden çıkamayan insanlar, Bitcoin hakkında bilgi edinmek için çevrimiçi kurslara yöneliyorlar.

Çevrimiçi Bitcoin ve kripto para öğrenme kurslarına kaydolan kişi sayısı, COVID-19 ile birlikte hızla arttı. Salgın küresel olarak karantina zorlamasıyla, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kişi çevrimiçi kaynaklara yönelmeye başladı. Birçok kişi şimdi zamanlarını nasıl dolduracaklarını merak ediyor. Sonuç olarak, çevrimiçi öğrenme kursları ilgi uyandırdı ve insanlar Bitcoin hakkında bilgi edinmek istiyorlar.

Popüler çevrimiçi öğrenme platformu Udemy, sadece geçen ay Bitcoin ve kripto para kursu talebinde dört kat artış gördü.

Dünya çapındaki üniversitelerin derslerini harmanlayan bir hizmet olan Coursera, benzer şekilde, son dört hafta içinde, bir önceki yıla göre Bitcoin tabanlı sınıflarda büyük bir artış kaydetti.

Okullar, üniversiteler ve diğer eğitim merkezlerinin hepsi COVID-19’un yayılmasını bastırmak için kapatıldığında, meraklılar öğrenme için yeni yollar arıyorlar. Harvard, MIT ve diğerleri tarafından ücretsiz çevrimiçi kurslar sunan kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan EdX‘te kayıtlarda büyük bir artış gördü.

Coursera ve edX dahil olmak üzere çevrimiçi kursların toplayıcısı olan Class Central, son üç hafta içinde altı milyon yeni kullanıcı gördüğünü belirterek kullanıcılarda önemli bir artış kaydetti.

Genel olarak baktığımızda çevrimiçi Bitcoin ve kripto para kurslarına talep %300 oranında arttı.

COVID-19’dan dolayı, Bitcoin ve kripto para ticaretine olan ilgide de bir artış var. Birden fazla borsa Mart ayında işlem hacimlerinde büyük artışlar kaydetti. Özellikle Kraken, Mart ayında %83’lük bir artış gösterdi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu