Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika
Trend

C. Edwards: ‘Bitcoin Fiyatı Asla 6000 $’ın Altına Düşmez’

Sponsorlu İçerik

Capriole Investments Başkanı Charles Edwards, Bitcoin‘in potansiyel 50x kar döngüsüne girdiğini iddia ediyor. Edwards, Bitcoin’in ağ zorluğunda çok nadir bir gösterge gördüğünü açıkladı. Ona ‘Hash Ribbon‘ diyor ve bunun Bitcoin‘in genel tarihinde sadece 10 kez gerçekleştiğini söylüyor.

Charles Edwards bu göstergeyi yıllarca takip etti ve analizini TradingView de yayınladı. Edwards, Bitcoin için %5.000‘den fazla boğa hareketini öngörüyor. Edwards’ın açıklamaları, Bitcoin’in hash oranı dinamiği araştırmalarına dayanmaktadır.

Bu gösterge, tipik olarak “madenci kapitülasyon” döneminin ortasında bir yerde bulunan Bitcoin’i satın almanın en iyi anı olduğunu varsayar. ‘Madenci kapitülasyon‘ madencilerin, madencilik donanımlarını önemli kayıplar nedeniyle operasyonlarını durdurma kararıdır.

Bu çözüm Bitcoin hash rate’in azalmasıyla sonuçlanırken, Charles Edwards, Bitcoin’in hash rate’in basit 1 ve 2 aylık hareketli ortalamasını hesaplayarak bu noktaları buluyor.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu