Altcoin HaberleriBitcoin HaberleriManşet

Çin’in 17. Kripto Para Sıralaması Yayınlandı

Sponsorlu İçerik

Çin’in Bilgi ve Endüstri Geliştirme Merkezi, ülke coronavirüs salgınıyla mücadeleye devam ederken en yeni kripto para proje sıralamasını yayınladı. Toplam 37 kripto para projesi bu ay üç ayrı kategoride değerlendirildi ve genel olarak sıralandı.

Çin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı’na bağlı Bilgi ve Sanayi Geliştirme Merkezi (CCID), en son kripto para proje sıralaması güncellemesini Cuma günü yayınladı. Bundan önce, Şubat ayında aynı 37 proje değerlendirildi ve güncellendi. Genel sıralamaya ek olarak, merkez kripto para projelerini üç ek kategoriye göre değerlendirdi; temel teknoloji, uygulanabilirlik ve yaratıcılık. CCID, sıralamalarını iki ayda bir güncelliyor; bu sefer 17. güncelleme ve bu yıl ikincisi.

Bu ay, EOS genel sıralamanın en üstünde yer alıyor, ardından Tron ve Ethereum geliyor. Bitcoin Cash 34. sıradan 31. sıraya yükselirken, Bitcoin 11. sıradan 14. sıraya düştü.

37 proje önceki güncellemelerde olduğu gibi üç alt kategoride değerlendirildi. İlk alt kategori olan temel teknoloji olarak EOS listenin başında geliyor, bunu Tron ve IOST takip ediyor.

İkinci alt kategori olan uygulanabilirlik için Ethereum ilk sırada yerini aldı, ardından Tron ve Nebulas geliyor.

Son alt kategori olan yaratıcılık için Bitcoin, diğer kripto para projelerinden önemli ölçüde daha yüksek puan aldı ve bunu EOS ve Ethereum izledi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu