Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Çinli Madenciler Baskı Altında!

Sponsorlu İçerik

Çin‘in Sichuan eyaletindeki Bitcoin madencileri, yetkililer tarafından elektrik kesintileri nedeniyle operasyonlarını küçültmek için baskı altında tutuluyor.

Asia Times tarafından yayınlanan bir rapora göre, Çin’in Ekim ve Nisan ayları arasında gerçekleşen kurak mevsiminden dolayı, Güneybatı Çin’de elektrik arzında önemli bir düşüşe neden oldu. Bölgedeki yetkililer, ucuz güç arzının azalmasına yanıt olarak, Bitcoin madencilik çiftliklerine operasyonlarını küçültmesi için baskı yapmaya başladılar.

Düzenleyiciler, devlet tarafından yönetilen şebeke operatörü ve madencilik şirketleri arasında elektrik konusunu ve Çin’in Bitcoin madenciliği operasyonlarına yönelik artan baskısını tartışmak üzere bir toplantı yaptı. Toplantının sonucuyla ilgili ayrıntılar mevcut olmasa da, bir madencilik şirketinin temsilcisi, Çin’de madencilik için büyük bir etki yaratmayacağını söyledi.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu