Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

CNBC Uzmanları: Bitcoin 16.000$’a Vurmaya Hazır!

Sponsorlu İçerik

CNBC uzmanları, devam eden Bitcoin (BTC) yükselişiyle beraber olası hedefi hakkında görüşlerini paylaştı.

Kenetic Capital‘in kurucu ortağı Jehan Chu, Bitcoin yükselişinin nedenleri hakkında görüşlerini paylaştı.

Jehan Chu’ya göre, ABDİran belirsizliği ve Chicago Ticaret Borsası‘nda işlem yapan Bitcoin opsiyonlarının olumlu lansmanı Bitcoin fiyatını olumlu yönde etkiledi. CME Bitcoin opsiyon lansmanı, büyük kurumsal yatırımcıların Bitcoin pazarına girmesinin bir yoludur. Ayrıca, Mayıs 2020’de gerçekleşecek olan Bitcoin halving etkinliğinin de fiyatı olumlu yönde etkilediğini belirtti.

Kripto para borsası Luno‘nun Asya Başkanı Vijay Ayyar, CNBC’ye bir sonraki Bitcoin halving etkinliğinin fiyata etki etmediğini söyledi.

Vijay Ayyar:

”Gördüğümüz gibi herhangi bir fiyat artışı, insanların kesinlikle Mayıs ayında gözü var.”

Analistler, bu yükseliş döngüsü sırasında Bitcoin’in Aralık 2017’nin tüm zamanların en yüksek seviyesinden daha iyi performans gösterip gösteremeyeceğini tahmin ediyor. Ayyar’a göre, bu yıl 1 numaralı kripto para birimi muhteşem bir yatırım getirisi sağlayabilir.

Ayyar, Bitcoin fiyatının yıl sonuna kadar 15.000$ ve 16.000$ ‘a çıkmasının makul bir hedef olduğunu söyledi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu