Bitcoin HaberleriManşet

Coinbase’in Başvurusu Kabul Edildi!

Sponsorlu İçerik

Önde gelen kripto para borsası Coinbase‘in CEO’su Brian Armstrong, kullanıcıların sadece e-posta yoluyla Bitcoin (BTC) transfer etmelerini sağlayan patent başvurusu kabul edildi.

Kullanıcıların, çevrimiçi cüzdanlarına bağlı olan e-posta adreslerini kullanarak dijital para işlemlerini gerçekleştirmeleri için bir sistem sunuyor. Gönderici Bitcoin’i e-posta adresine göndermek istediğinde, program belirtilen miktarı otomatik olarak gönderenin kripto para adresinden alıcının e-posta adresiyle ilişkilendirilen cüzdana yönlendiriyor.

Patent özellikle Bitcoin’i kapsıyor. Ancak e-posta sisteminin kullanıcıların diğer kripto paralarla işlem yapmasına izin verip vermeyeceği açıklanmadı. Sistem de kullanıcılar herhangi bir e-posta servis sağlayıcısını kullanabilecekler. E-posta sistemi, banka hesaplarına bağlı bir uygulamadan fiat para kullanarak BTC işlemlerini gerçekleştirebilecekleri bir takas sistemini içeriyor.

Sistemin herhangi bir kullanım ücreti olmayacak ve kullanılmayan kripto paralar, yalnızca ilgili cüzdan ile ilişkilendirilmiş e-posta hesabı aracılığıyla erişilebilen güvenli bir kasada tutulacak.

Patent belgelerinde belirtildiği gibi, madencilik ücretleri kullanıcı tarafından değil borsa tarafından ödenecek. Ancak, kullanıcıların dış cüzdanlara transferler yapmaları durumunda işlem ücreti ödemek zorunda kalabilirler.

Coinbase, aynı gün 2 ek patent aldı. Patentlerden biri, kullanıcıların ilgili uluslararası ve yerel yasalara uymalarını kapsıyor. Diğerinde, düzenlemeleri ihlal edenlerin hesapları askıya almak veya sonlandırmak için bir tür uygulama protokolü yer alıyor.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu