Bitcoin HaberleriManşet

deVere Group Ceo’su N.Green: ‘Halving, Boğa’yı Başlatacak”

Sponsorlu İçerik

Uluslararası finansal danışmanlık devi deVere Group‘un CEO‘su ve kurucusu Nigel Green, Bitcoin‘in yaklaşmakta olan halving ve küresel makro faktörlerinin yeni bir kripto para boğa koşusunu başlatacağını söyledi.

Green, piyasaya giren BTC‘in yeni arzını etkili bir şekilde yarıya indiren Bitcoin halving‘in geçmişte muazzam bir satın alma baskısı yarattığını ve 2020 halving‘in farklı olacağını düşünmek için hiçbir neden görmediğini belirtti.

Ancak bu sefer Green, Bitcoin ve kripto para birimlerinin elverişli bir ekonomik ortam tarafından destekleneceğine inanıyor.

Nigel Green:

“Sıfır faiz oranlı bir döneme doğru ilerliyoruz. Bu, fiat para birimini tutma teşvikini azaltır. Buna ek olarak, faiz indirimleri tipik olarak daha yüksek enflasyona yol açar ve bu da geleneksel para birimlerinin satın alma gücünü azaltır. Bu nedenle, Bitcoin ve diğer merkezi olmayan kripto para birimleri daha çekici hale geliyor.”

Yeni bir blog yazısında Green, salgının ekonominin birçok sektörü boğabileceğini, ancak yatırımcılar için yeni fırsatlar yaratacağını savunuyor.

Nigel Green:

“Bilgili yatırımcılar şimdi servetlerini biriktirmek ve korumak için bu ‘yeni dünya’ sektörlerini ve işletmelerini aktif olarak arıyorlar.”

Green‘e göre, Apple, Facebook, Amazon ve Alphabet gibi teknoloji devleri hala yatırımcılar, süpermarketler, sağlık ve ilaç şirketleri, dağıtım markaları ve elektronik üreticileri için olumlu fırsatlar sunabilir.

DeVere Group‘un şu anda dünyanın dört bir yanında 80.000 müşterisi var ve yönetimi altındaki varlıkları 10 milyar dolardan fazla.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu