Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

E.Musk:”Bitcoin Güvenli Kelimem Değil”

Sponsorlu İçerik

Elon Musk, dünyanın en büyük ödeme işlemcilerinden biri olan PayPal‘ın kurucusudur. Ayrıca SpaceX‘in kurucusu ve CEO‘su ve yine Tesla‘nın CEO‘su. Şirketlerinin her biri, ilgili sektörde devrim yaratmaya çalışıyor ve Musk‘ın bütün odaklandığı yerdir işleri.

Belki de, bu yüzden yıllar boyunca kendisine hayranlık duyuldu ve en etkili, elbette en zengin insanlardan biri olarak kabul edildi.

Bu yüzden Elon Musk gibi biri Bitcoin‘den bahsettiğinde, kripto para birimi alanındaki herkes için çok hoş bir gelişme olarak görülüyor.

Musk, Bitcoin’in güvenli kelimesi olmadığını tweetledi.

Elon Musk’ın attığı tweet.

Bunu söyleyerek ne demek istediğini anlamak herkesin tahmininden öteye gitmese de , Musk tarafından böyle paylaşım yapılmış olması heyecan verici. Elon Musk‘ın resmi Twitter hesabında 30 milyon takipçi var. Burada Bitcoin‘den bahsedip büyük bir kitleye duyurmuş olması pozitif tarafından bakılması gereken bir detay.

Elon Musk’ın Kripto İle İlgili İlk Paylaşımı Değil

Bu paylaşım ilgi çekmesine rağmen, Musk’ın kripto paralardan veya Bitcoin‘den ilk kez bahsetmesi değil . Geçen yılın başında yatırım şirketi Ark ile bir yayın yaptı ve şirketlerinin geleceği ile ilgili kendi görüşlerini ve kripto para birimi hakkındaki düşüncelerini aktardı.

Ayrıca Ekim 2018’de Bitcoin satın almak ile ilgili çok gizemli bir tweet atmıştı, ancak Musk onun bir şaka olduğunu belirtiyor.

Büyük kitle tarafından takip edilen ve söylediği sözler önemsenen Elon Musk‘ın bir sonraki kripto para tweetinin ne olacağı merakla beklenmeye başlandı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu