Bitcoin Haberleri

Elon Musk, gerçekten DOGE geliştiricileriyle çalışıyor mu?

Sponsorlu İçerik

Kendisini Dogecoin‘de baş geliştirici olarak nitelendiren Bruce Fenton adlı bir twitter hesabı, Elon Musk‘ın Dogecoin ekibiyle hiçbir zaman iletişime geçmediğini ileri sürdü. O zamandan beri tweet’i hem Bitcoin hem de Dogecoin destekçilerini cezbetti ve bir tartışmaya yol açtı.

Birkaç gün önce Dogecoin Kurucu Ortağı Jackson Palmer bir tweet’te Elon’un eylemlerini onaylamadığını gösterdi. Bu arada, birkaç online medya kuruluşu da Dogecoin geliştiricilerinin 2019’dan bu yana Elon ile çalıştığını bildirdi.

Birkaç gün önce milyarder mucit, sistemi iyileştirmek için Dogecoin geliştiricileriyle çalıştığını tweetlemişti. Bu tweet, Tesla‘nın bitcoin ödemelerini durdurmasının ardından kripto para birimi piyasasının mevcut kan banyosundan geçtiği göz önüne alındığında çok kritik bir zamanda geliyor.

Dogecoin’in dört geliştiriciyi gösteren github hesabı ziyaret edildiğinde, Bruce Fenton bağlantıda Dogecoin ekip üyesi olarak listelenmediği görünüyor.

Doge Geliştiricileri

Elon Musk Ne Planlıyor?

Elon’un, Tesla’nın yüksek enerji tüketimi nedeniyle Bitcoin’i ödeme olarak kabul etmeyeceğini belirten tweet’i tüm kripto piyasasını şoka soktu. Elon Musk, sistemi iyileştirmek için Dogecoin geliştiricileriyle birlikte çalıştığını da tweetledi.

Elon’un tweeti, Dogecoin’in fiyatını tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru ilerletiyor. Elon, Bitcoin nedeniyle yüksek enerji tüketiminden endişe duyuyor ve Dogecoin’i açıkça daha iyi bir seçenek olarak görüyor. Elon kendisini yalanlayan tweet’e henüz yanıt vermedi ancak ekibin temel geliştiricilerinden biri bu söylentileri reddetti.

Bitcoin ile ilgili en güncel içeriklere için Bitcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu