Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika

Erisx Düzenlenmiş Bitcoin Vadeli İşlemlerini Piyasaya Sürdü

Sponsorlu İçerik

Kripto para alım satım platformu Erisx, ABD Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından düzenlenen Bitcoin vadeli işlemlerini başlattı. Fiziksel olarak yerleşik Bitcoin vadeli işlemleri, dört kripto parayı destekleyen spot piyasası ile birlikte ticaret sözleşmeleri yapmaktadır. Erisx, ABD Mali Suçlar İcra Ağı’ndan (FinCEN) lisans aldı ve şu anda 53 eyalette ve ABD bölgelerine yayılma planıyla 44 eyalette çalışması onaylandı.

Erisx yaptığı açıklamada, düzenlenmiş Bitcoin vadeli işlem piyasasının başladığını duyurdu. Platformun fiziksel olarak düzenlenmiş Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri, “fiyat şeffaflığı ve teminat etkinliği” için spot piyasa ile birlikte teklif edildi. Başlangıçta, yalnızca aylık ve üç aylık sözleşmeler sunuyor.

Erisx’in web sitesinden yapılan açıklamada:

”Sözleşmeler fiziksel olarak yerine getirildiğinden, dijital para biriminin vadeli işlem sözleşmesinin alıcısına ve ABD Dolar’ının sözleşmenin satıcısına taşınmasıyla anlaşma yapılacaktır.”

Platformun üyesi olmak için minimum 10.000$ bakiye olması gerekiyor.

Piyasaya sürülmeden önce, şirket ekibini büyüttü ve borsa eşleştirme motoru (TME) ve takas sistemi (TCS) için teknolojilerini geliştirdi. Şirket ayrıca, kendi kendine eşleşmeyi önleme, fiyat bandı ve maksimum sipariş boyutları gibi verimli fiyat keşfi için risk azaltma işlevi de geliştirdi. Şu anda, Erisx’in spot işlem platformu USD veya BTC’ye karşı BTC, BCH, ETH ve LTC’yi destekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu