Bitcoin HaberleriManşet

”Finansal Kriz Bitcoin İçin En Büyük Şans”

Sponsorlu İçerik

Coronavirüs pandemisi tarafından tetiklenen finansal kriz, Bitcoin‘e tarihinin değerini kanıtlamak için en büyük fırsatı verecektir. Böyle bir sonuç Bitmex Research analistleri tarafından yapıldı.

Enflasyon Geliyor” başlıklı makalede COVID-19 salgınının finansal piyasalar üzerindeki etkisini analiz ettiler. BitMEX uzmanları, yaşananların 2008’deki küresel finansal krizle, 2000 Dotcom çöküşüyle veya 1997’deki Asya kriziyle karşılaştırılabilir olduğunu belirtti.

Uzmanların görüşüne göre, mali düzenleyiciler ve merkez bankaları tarafından ekonomiye para pompalamak için alınan önlemler enflasyonun “açık kazanan” olmasına yol açacak.

BitMEX Analistleri:

“Sadece enflasyon değil, şok da olacak.”

Lider ülkelerin, 30 yıldan fazla bir süredir tüketici fiyatlarında ılımlı bir büyüme yaşadıklarını ve bu durumun hem politikacıları hem de halkı yüksek enflasyonla ilişkili riskleri unutmaya ittiğini belirttiler. Bu nedenle, sadece ekonomik değil, aynı zamanda kültürel ani bir şok meydana gelecek.

Araştırmacılar, bunun sonuçları karşısında, Bitcoin fiyatının, son düşüşe rağmen geleneksel pazarlarla senkronize olarak kendini gösterebileceğini düşünüyor.

BitMEX Uzmanları:

“Görüşümüze göre, bu değişen ekonomik rejimde, ekonomi ve finans piyasaları, enflasyon hedeflemesi olmadan bile zayıfladığında, Bitcoin’in kısa yaşamında gördüğü en büyük fırsat olabilir.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu