Bitcoin Haberleri

Galaxy Digital CEO’su, Bitcoin Satın Aldığını Açıkladı

Sponsorlu İçerik

Galaxy Digital‘in CEO’su Mike Novogratz, dünyanın dört bir yanındaki hükümetler finansal krizle mücadele etmek için para basma çılgınlığına düşerken Bitcoin satın aldığını açıkladı.

CNBC’ye verdiği bir röportajda milyarder yatırımcı, ekonomik gerilemeye rağmen neden Bitcoin üzerinde yükselişte olduğunu açıkladı.

Mike Novogratz:

“Büyük bir Bitcoin pozisyonum var. Eklemeye devam ediyorum. Çünkü bunun hem uzun vadeli altın hem de uzun vadeli Bitcoin için inanılmaz bir ortam olduğunu düşünüyorum.”

Novogratz hisse senedi almaya devam ettiğini belirtti. Yakın zamanda Starbucks aldığını itiraf etti, ancak stok dışı varlıklara yaptığı yatırımlar konusunda daha iyimser.

Ayrıca, hükümetler coronavirüs pandemisinin ekonomik etkisini azaltmak için önlemler aldığından, dünya çapında “para basma alemi” olarak adlandırdığı şeyin etkilerine de dikkat çekti.

Mike Novogratz:

“Para şu anda ağaçlarda büyüyor, ama küçük bir çocukken paranın gerçekten ağaçlarda yetişmediğini öğrendim. Küresel para baskısı alemimiz devam ediyor. Ve belki de gerekli. Ama bir noktada, bu eve tünemek için geliyor. Bu yüzden sabit varlıkların büyük bir satın alma olacağını düşünüyorum. Altın ve Bitcoin benim iki favorim.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu