Bitcoin Haberleri

Google Aramalarında ”Bitcoin Satın Al” Zirvede

Sponsorlu İçerik

Bitcoin fiyatının yükselişe geçmesiyle Google aramaları da artmaya devam ediyor. Google Trends tarafından sağlanan verilere göre, ”Bitcoin satın al” sorgulamasının sayısı neredeyse 1 yıl içinde en yüksek seviyeye ulaştı.

Bu artış, Bitcoin’in geçen Perşembe günü %48‘lik düşüşünden kısa bir süre sonra geldi. Bitcoin, Google aramalarında altını solladı. Bu sadece Aralık 2017’de Bitcoin‘in mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 19.800 $’a ulaştığı küresel kripto para çılgınlığı sırasında olmuştu.

Bitcoin son 3 gün içinde %40’tan fazla arttı ve bu da büyük indirimin birçok perakende yatırımcı için yeterince cazip olduğunu gösteriyor.

Perşembe günkü çöküşün ”Bitcoin’in güvenli sığınak anlatımını” zedelemiş olmasına rağmen, bu aşırı terim için yapılan aramalar Aralık 2019’dan bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

Bazı Bitcoin savunucuları, coronavirüs kaynaklı likidite sıkışıklığı sona erdiğinde hala bir riskten korunma varlığı olarak hareket edebileceğine inanıyor. Merkez bankalarının parasal genişlemeyi hızlandırmasıyla, Bitcoin sonunda bir değer deposu olduğunu kanıtlayabilir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu