Bitcoin HaberleriSon Dakika

Google’da Bitcoin’e Olan İlgi Arttı!

Sponsorlu İçerik

Google Trends verilerine göre Bitcoin son 5 ay içindeki en yüksek ilgiyi görüyor. Çünkü, dünyanın önde gelen kripto para biriminin fiyatı yılın başından beri düzenli olarak yükselmeye devam ediyor.

Bitcoin’in fiyatı bu yılın ilk 10 gününde çalkantılıydı. 1 Ocak’ta BTC, 7.170$ civarında işlem görüyordu, ancak birkaç gün sonra şiddetli bir düşüş yaşadı ve 6.800$ ‘a kadar düştü. Bununla birlikte, kripto para birimi hızlı bir şekilde yükseldi.

Bugün ise hızlı bir yükseliş kaydetti ve 8.250$ ‘a kadar çıktı. Şu anda, 8.100$ ‘ın biraz altında işlem görüyor ve bu direnç seviyesini kırmaya çalışıyor.

Her zaman olduğu gibi, Bitcoin fiyat dalgalanmalarıyla dikkat çekiyor. Bu, Google Trends tarafından sağlanan bilgilerle desteklenmektedir. Bitcoin’e olan ilgi Eylül 2019’dan bu yana en yüksek seviyesindedir.

Geçen yıl, kripto para birimine olan ilgi Haziran ayında en yüksek seviyesine ulaştı. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde Bitcoin’in fiyatı 2019 için yıllık en yüksek seviyesini (14.000$) aynı zamanda gördü. Doğal olarak, fiyat düşmeye başladıkça ilgi de azaldı.

Dünyada Bitcoin’e İlgi

Özellikle Nijerya‘da Bitcoin‘e olan ilgi Google’ın Bitcoin arayışlarında sürekli ve istikrarlı bir şekilde artış gördü.

Bitcoin ile gerçekten ilgilenen diğer ülkeler arasında Güney Afrika, Avusturya, Gana ve İsviçre yer alıyor.

İlgili aramalar da, “Cash App” ve “Bitcoin ATM” gibi anahtar kelimeler de artış gösteriyor. İnsanların belki de Bitcoin kullanma ve satın alma fikrine daha açık hale geldiğini gösteriyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu