Bitcoin HaberleriManşet

Hackerlar Bitfinex’ten çalınan Bitcoin’leri hareket ettirdi

Sponsorlu İçerik

Siber suçlular, dört yıl önce büyük kripto borsası Bitfinex’i hackleyerek çaldıkları Bitcoin‘leri hareket ettiriyorlar.

Whale Alert, birkaç saat önce, 2016’daki hack sırasında Bitfinex‘ten çalınan Bitcoin‘lerin başka bir bölümünün taşındığını bildirdi. 7 Haziran 2016’da bilgisayar korsanları, o yıl yaklaşık değeri 72 milyon dolar olan 120.000 BTC‘yi çalmayı başardılar. O zamandan beri bilgisayar korsanları çalınan Bitcoin‘leri yavaş yavaş ve küçük parçalar halinde hareket ettiriyor. Bu kez 796.638 dolar değerinde 77.644901 BTC‘lik bir işlem tespit edildi.

Bitfinex‘ten çalınan BTC‘nin önceki transferi on gün önce 22 Mayıs’ta gerçekleşti. Bilgisayar korsanları 255.863 dolar değerinde 28.4 BTC’yi taşımıştı.

Bitcoin 10.000 doların üzerinde

Bitcoin maksimalisti ve girişimci Jimmy Song, Bitcoin‘in 10.000 doları kırdığını Twitter sayfasında paylaştı. Birçok BTC maksimalisti gibi, gelecekte de en büyük kripto paranın, Aralık 2017’de 20.000 dolara ulaştığı ATH’den çok daha değerli olacağına inanıyor.

Pazartesi günü ABD’deki büyük baskı ve sosyal huzursuzluktan kaynaklandığı düşünülen ani yükselişten sonra, kripto para topluluğundan bazıları BTC fiyatının yükselmesini bekliyor.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu