Bitcoin Haberleri

Halving yaklaşırken, Bitcoin tahminleri de yükseliş yönünde

Sponsorlu İçerik

Bitcoin halving yaklaştıkça daha fazla yükseliş eğilimli tahminler ortaya çıkıyor. Madencilik şirketi Aurum Capital Ventures, Bitcoin‘in 2022 yılına kadar 100.000 dolara ulaşmasını bekliyor.

Bitcoin halving etkinliğinin gerçekleşmesine bir haftadan az bir süre kaldı. Kripto para topluluğunun tanınmış isimleri, analistler ve şirket yöneticilerine kadar birçok isimden altı rakam içeren Bitcoin yükseliş tahminleri ortaya çıkmaya başladı.

Morgan Creek Digital‘in kurucu ortaklarından biri, madencilik şirketi Aurum Capital Ventures‘ın Bitcoin fıyat tahminini gündeme getirdi.

Morgan Creek Digital‘in kurucu ortağı Jason A. Williams‘ın paylaşımına göre, madencilik şirketi Aurum Capital Ventures, Bitcoin‘in 2022 yılına kadar 100.000 dolara kadar yükselmesini bekliyor.

Bitcoin 2021 yılı fiyat tahmini

Pantera Capital CEO’su Dan Morehead, Ağustos 2021’de Bitcoin fiyatının 115.212 dolara kadar çıkmasını bekliyor. Bu sonucu her halving‘de stok / akış oranındaki değişime dayanarak yaptı.

Morehead, bu tahminin detaylarını Medium‘da yayınlanan yatırımcılara bir mektupta paylaşıyor.

Mektupta Morehead, hem ABD’de hem de COVID-19 salgınının neden olduğu küresel ölçekte mevcut ekonomik durgunluğu analiz ediyor. 2008-2009 mali kriziyle karşılaştırıldığında, mevcut durumun çok daha kötü olduğunu ve ekonominin V şeklinde bir toparlanma sağlayamayacağını belirtiyor.

Halving‘den sonra Bitcoin fiyatına gelince, mektupta, BTC‘nin halving‘den önce 459 gün boyunca dip yaptığını, daha sonra olayın yaklaştığı dönemde yükselmeye başladığını söylüyor.

Morehead, mevcut döngüde piyasanın 459 gün boyunca düştüğünü yazıyor. BTC‘nin Ağustos 2021’de zirveye ulaşacağına ve eğer tarih kendini tekrar ederse 115.212 dolara çıkacağına inanıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu