Bitcoin HaberleriManşetSon Dakika
Trend

J.Dorsey: Bitcoin Tüm Olumsuzluklara Karşı Bir Numara Olacak

Sponsorlu İçerik

Amerikalı yazılım mimarı ve iş adamı Jack Patrick Dorsey, BTC‘nin finansın geleceği olduğuna inanıyor. CNBC’ye on yıl içinde Bitcoin‘in dünyanın “tek” para birimi haline geleceğini, diğer tüm kripto para ve fiyatlanma türlerinin modasının geçeceğini söyledi. On yıllık bir süre için iddialı bir kavram fakat Dorsey, yapılabileceğine çok daha fazla inanıyor.

Yine de, Bitcoin’in kusursuz bir finansal varlık olmadığını ve altyapısı üzerinde iyileştirmeler ve değişiklikler yapılması gerektiğini, mega para birimi haline gelmeden önce bunların tamamlanması gerektiğini kabul ediyor.

Bitcoin‘in yaygın olarak kullanılan bir küresel para birimi haline gelmesi için durdurulamayan, herhangi birinin lehine veya değiştirilemeyen bir para birimi olmasına karşılık kullanıcı deneyimi, güvenlik, gizlilik ve ölçeklendirme de iyileştirmeler gerektiği söyleniyor.

Lightning Network son günlerde çok konuşulan bir işlem hızlandırıcı sistem. Mevcut işlem hızları ve ölçeklenebilirlik sorunları ile Bitcoin’e yardımcı olmak üzere geliştirilen bir proje. Şu anda, Bitcoin tüm kripto alanında en çok kullanılan ağ.

Dorsey‘in kripto para desteği özellikle geçen yıl boyunca artış gösterdi. Kısa süre önce, Koin Listesi olarak bilinen yeni bir kripto tabanlı girişim için destek sözü verdi ve projeleri artırmak için yöneticilerin 10 Milyon Dolar ile ödüllendirileceği bir girişim için fonlamada yer aldı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu