Bitcoin HaberleriManşet

Japon yatırımcılar ETH yerine BTC ve XRP’yi tercih etti

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası BitMax tarafından yapılan bir anket, Japon yatırımcıların Ripple‘a (XRP) oldukça düşkün olduğunu gösteriyor. Favori dijital varlıklarının hangisi olduğunu seçmek zorunda olan katılımcıların çoğu, XRP’yi ve Bitcoin‘i seçtiler.

Popüler Japon kripto para borsası, en çok tercih edilen kripto para birimlerini belirlemek içn Twitter’da bir anket yayınladı.

Bitcoin (sarı alan) oyların yüzde 26’sı ile ilk sırada yer alıyor. Belki de daha ilginç olan şey, XRP (pembe alan) oyların yüzde 25’ini alarak ikinci sırada yer aldı. Tüm katılımcıların sadece yüzde 9’u ETH lehine oy kullandı.

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, oyların kalan yüde 40’ı diğer popüler altcoin‘ler arasında dağıtıldı. Bunlar; Litecoin (LTC), MonaCoin (Mona), NEM (XEM), RaiBlocks (XRB) ve Nano.

Bununla birlikte, anket sayısının nispeten düşük olduğunu (yaklaşık 1.500 kişi) belirtmek gerekir ki bu da anketin tamamen kapsamlı olmadığını gösteriyor.

Diğer Bitcoin haberleri için enkriptohaber.com/bitcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu