Bitcoin HaberleriManşet

Kripto para analisti: Bitcoin geri çekilmeye devam edebilir

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, yaklaşık 48 saat önce 10.100 dolara ulaştıktan sonra, Cumartesi gecesi ve bugün erken saatlerde bir dalış yaptı ve yaklaşık 20 saatlik bir sürede 2.000 dolarlık bir düşüşe tanık olduk. Bu düşüş, 250 milyon dolarlık BitMEX long pozisyonlarının tasfiyesi neden oldu ve BTC 8.100 dolara kadar düştü.

Kripto para analisti Dave The Wave, daha derin bir düşüş bekliyor. Analist, daha önce herkesin mega boğa koşusunu beklediği 2019’un ortasında Bitcoin’in 6.400 dolara geri çekilmesini doğru tahmin etmesiyle de tanınıyor.

Bitcoin, olumlu teknik sinyallerin bir birleşimini yazdırmış olabilir, ancak doğru tahminleriyle tanınmış bir analist olan Dave The Wave, lider kripto para biriminin güçlü bir şekilde geri çekilmeye başlamasını bekliyor.

Bitcoin‘i analiz ederken analist, BTC‘nin tarihinde, daha önce gördüğümüze yapısal olarak benzeyen önceki bir mitingin fraktalına işaret etti. Bu fraktal, önümüzdeki haftalarda kripto para birimini 6.400 dolara düşeceğini tahmin ediyor. Bu, mitingin en düşük seviyesi olan 3.700 doların 0.5 Fibonacci geri çekilme seviyesi olacak. 6.400 dolara yapılan bir hareket, mevcut fiyattan %25 daha fazla zarar anlamına geliyor.

Haberimizin yayına alındığı sırada Bitcoin, %9.93 oranında düşüşle 8.754 dolardan işlem görüyordu.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu